BREAKING NEWSELECTORALETara Codrului

Primarul din Sălsig este oficial parte a echipei PSD Maramureș!

Locuitorii din Sălsig sunt oameni gospodari recunoscuți pentru hărnicia și ospitalitatea lor aparte și de fiecare dată când pășesc în mijlocul acestei frumoase comunități mă simt binecuvântat. Sălsigul este locul unde tradiția și autenticitatea se împletesc armonios cu modernitatea și progresul, este locul unde revin mereu cu plăcere și încredere pentru că aici am nenumărați prieteni. Și unul dintre aceștia este Daniel Pop, primarul comunei Sălsig, cel care acum a semnat și adeziunea la PSD Maramureș, întărind și mai mult echipa noastră.

Suntem și rămânem cea mai puternică formațiune politică din Maramureș, iar prin semnarea adeziunii și de către primarul Daniel Pop am confirmat, încă o dată, că suntem partidul cu cea mai mare cotă de încredere la nivel de județ.

Îi urez bun venit în echipa social-democrată lui Daniel Pop și sunt convins că, împreună, vom continua proiectele bune pentru locuitorii din Sălsig, dar și pentru întregul Maramureș. Solidaritatea și determinarea noastră sunt cheia unui viitor mai bun pentru toți! Pentru că noi muncim CU ÎNCREDERE în Maramureș și în maramureșeni!

#adeziunePSDMaramureș#primarPSDSălsig#DanielPop

Te-ar putea interesa si

AU PRINS HOTUL CE NU ERA HOT: TELENOVELA CU O MASINA DE 70.000 DE EURO CE ERA DECLARATA FURATA (FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: 100 gospodării izolate și fără energie electrică, drumul distrus de ape. Magistrala de apă a orașului Borşa afectată

Redactie

FOTO: Șoferul unui TIR înmatriculat în Maramureș a murit după ce a ajuns cu mastodontul în scara unui bloc

Vasile Dale

2 mesaje

Primarul din Sălsig este oficial parte a echipei PSD Maramureș! – Stiri din Maramures - newsflash aprilie 2, 2024 at 3:18 pm

[…] Citeste continuarea pe vasiledale.ro […]

Raspunde
Nu contează aprilie 2, 2024 at 4:04 pm

Atât știți să faceți,doar să apăreți înainte de alegeri sa că faceți învârteli in rest va doare undeva de oameni în special de cei care lucrează la privat!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.