BREAKING NEWSELECTORALE

POLIȚIA ECONOMICĂ ridică documente la Primăria Vișeu de Sus pentru podurile fictive ale primarului Vasile Coman!

În cursul zilei de astăzi, la Primăria Vișeu de Sus a avut loc un control al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Aceștia s-au sesizat cu privire la ”demolarea” podețelor inexistente de pe Valea Vinului din Vișeu de Sus, în urma unui articol al colegilor din presă.

O NORMALITATE pentru primarul Coman Vasile, dar INFRACȚIUNE pentru oricine altcineva, alocarea unor sume din bugetul local al primăriei pentru plata unor lucrări care urmau a fi executate fictiv, doar pe hârtie, este acum investigată de către instituțiile abilitate.

Obișnuit să facă cu banii primăriei ce dorește și când dorește, de această dată primarul trebuie să dea explicații. Datorează explicații și cetățenilor orașului Vișeu de Sus, întrucât afirmă de câte ori are ocazia că prioritatea lui este bunăstarea cetățenilor. Plătind din bani publici lucrări care nu există nu face decât să calce în picioare orice interes public, orice interes al cetățenilor și să pună pe primul loc interesele personale și de grup.

A/P

Ce spune Poliția

Se efectuează verificări într-un dosar penal in rem, sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz în serviciu.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO – MINT CUM RESPIRĂ? Dr. ginecolog Vasile Bodnar (candidat PNL) a fost depistat pozitiv COVID-19. Toți candidații de la Sighet ar putea intra în izolare

Redactie

FOTO: VIȘEU DE JOS – A lovit un podeț și s-a răsturnat pe capotă. Un tânăr a rămas încarcerat

Redactie

PRIMIM DE LA CITITORI: Vezi cum au fost posibile inundațiile din zona fostei Centrale Miniere din Baia Borșa. Prin FURT (galerie foto – actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.