Important

Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Maramureș

Curtea Jandarmeriei Maramureș a devenit azi neîncăpătoare pentru sutele de copii și tineri care s-au bucurat să fie pentru o zi oaspeții noștri și să participe la Ziua Porților Deschise cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Copii de grădiniță sau adolescenți de liceu, părinți, bunici sau profesori, cu toții au fost fascinați de demonstrațiile jandarmilor din cadrul Echipei de Acțiuni Speciale ale Jandarmeriei Maramureș care au simulat prinderea unui infractor folosind câinii de serviciu și tehnica din dotare.

Între preferințele copiilor s-au numărat și tehnicile de autoapărare prezentate de colegii noștri, campioni la Judo, care le-au arătat celor mici importanța rapiditatii, a preciziei și a disciplinei în luptă.

Dar punctul de interes l-au reprezentat cei trei câini de serviciu: Edan, Ebay și Far care au făcut un adevărat spectacol din prinderea ,,infractorilor” , dar și un exemplu de disciplină și respect față de conductorii lor.

Vă mulțumim dragii noștri pentru că ați fost prezenți în număr atât de mare azi în ciuda vremii ploioase și vă promitem să organizăm astfel de activități și cu alte ocazii.

Te-ar putea interesa si

Femeile în industria jocurilor de noroc

Vasile Dale

INTERVIU CU Bogdănel Gavra : “Consider că a sosit momentul să mă implic și altfel în viața cetății!”

Redactie

Tendinţele modei pentru 2023 -Ce ar trebui să ştii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.