BREAKING NEWSImportant

ANUNŢ DE PARTICIPARE: în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru domeniile: cultură, tineret, sport

Județul Maramureș invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile, fundațiile și structurile sportive constituite conform legii, care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, să depună proiecte în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru domeniile: cultură, tineret și sport.

  1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă a proiectelor este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.
  2. Sursa de finanțare a contractelor: bugetul județului pe anul 2024.
  3. Valoarea alocată pe domenii de finanțare:
  • 660.000 lei – domeniul cultură;
  • 500.000 lei – domeniul tineret;
  • 1.000.000 lei – domeniul sport.
  1. Durata proiectelor: până la data de 13.12.2024.
  2. Data și ora-limită pentru depunerea propunerilor de proiect, conform temeiului legal – Legea nr. 350/2005, art. 20 alin. (2): 19.04.2024, ora 12:00. Accelerarea procedurii de selecție se datorează necesității de demarare a proiectelor pentru care se solicită finanţare nerambursabilă din bugetul județului.
  3. Propunerile de proiect se depun la Registratura Judeţului Maramureş din Baia Mare, str. Gheorghe Şincai nr. 46 – camera 25.
  4. Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte, pentru fiecare domeniu de finanțare, este postată pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro, secțiunea activitate/ghiduri de finanțare.
  5. Selecția și evaluarea proiectelor în vederea obținerii finanțării nerambursabile se vor face de către comisiile de selecție, în perioada 22.04.2024 – 22.05.2024.
    Anunțul de participare a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, nr. 63/02.04.2024.

PREȘEDINTE, Ionel Ovidiu Bogdan

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER IN BAIA MARE: Batran lovit de un autobuz dupa ce coborase din mijlocul de transport (actualizare)

Vasile Dale

IMAGINI VIDEO ȘOCANTE: Bătaie generală cu bâte, pumni și picioare în centrul municipiului Sighetu Marmației

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Drumarii au luat-o razna! Un utilaj de deszăpezire a ajuns în curtea unui localnic din Văleni (Călinești). Este al doilea incident de astăzi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.