Important

Jandarmeria Română, la ceas aniversar (VIDEO)

Împlinirea a 174 de ani de la semnarea Ofisului Domnesc de către Domnul Moldovei Grigore Alexandru Ghica prin care se legifera reformarea ,,Corpului slujitorilor în Corp de jandarmi”, luând ființă astfel instituția Jandarmeriei, ne-a oferit onoarea și bucuria de a sărbători ieri, 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Române.

Cu această festivă ocazie, în spiritul tradițiilor militare naționale, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș, a avut loc ceremonialul militar.

În cadrul acestuia s-a dat citire ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române de înaintare în gradulul militar următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru un număr de 11 subofițeri din cadrul unității noastre.

De asemenea, pentru merite deosebite în activitatea profesională, au fost premiate și recompensate mai multe cadre militare, ofițeri și subofițeri din cadrul Jandarmeriei Maramureș, dar și colegi jandarmi care s-au remarcat la activități sportive sau tactico-militare desfășurate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne sau al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie, Jandarmeria Maramureș mulțumește tuturor cetățenilor pentru încrederea acordată instituției noastre dar și pentru alesele gânduri pe care ni le-au transmis cu prilejul aniversării.

Jandarmeria Maramureș rămâne același partener loial cetățeanului, liniștii și ordinii publice.

Te-ar putea interesa si

„CUCEREŞTE MARAMUREŞUL”: 15 persoane concurează la triatlon pentru a-şi ajuta o prietenă bolnavă

Redactie

ÎN CALITATE DE PARTENER LIDER: Consiliul Județean Maramureș a organizat întâlnirea de lansare a proiectului ”ALTHERA- Alternative Therapies in Maramureș and Ivano-Frankivsk”

Redactie

D I S P O Z I Ţ I E privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.