BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus în libertate. Criminalul în serie ar fi ucis 11 bărbați

Grigore Bota (65 ani) este maramureșeanul considerat cel mai prolific criminal în serie din România postdecembristă, dar și din istoria Maramureșului. Cunoscut ca și ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari”, Bota ar fi ucis 11 bărbați în perioada aprilie – august 2000. A aruncat cadavrele lor fie în zona Gării CFR din Baia Mare, fie pe malurile râului Săsar.

Bota a recunoscut 3 dintre crimele comise iar anchetatorii au dovedit că el este autorul a 7 dintre ele. Pentru celelalte patru nu s-a putut dovedi deși modul de operare era identic: își lovea victimele în cap fie cu bolovani. Asta după ce în prelabil întreținerea raporturi sexuale orale cu ei.

Toate victimele maramureșeanului erau oameni ai străzii și acceptau relații sexuale orale cu el pentru o sticlă de băuturi alcoolice.

Cea de-a 12 persoană a scăpat cu viață și a alertat poliția.
Așa a fost prins Grigore Bota (40 ani) la vremea respectivă. Muncea ca brancardier la Policlinica nr. 2 din Baia Mare. S-a căsătorit la 27 de ani dar a continuat să aibă relații sexuale cu bărbați. Soția lui știa de acest lucru și ar fi acceptat.

A fost condamnat la închisoarea pe viață însă din 2018, după ce a stat 15 ani în pușcărie, a cerut să fie eliberat după vechiul Cod Penal.

Toate cererile lui au fost refuzate de judecători. I-a fost acceptată însă schimbarea pedepsei din închisoare pe viață în 25 de ani de pușcărie.

Astăzi 5 aprilie 2024 pedeapsa este executată și va fi pus în libertate.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Contrabandist urmărit de poliţie în Baia Sprie. A ajuns cu maşina într-un parapet

Redactie

EXCLUSIV: Surpriză în ultimul sondaj de opinie. Schimbări spectaculoase în preferințele băimărenilor

Vasile Dale

FLAGRANT ÎN BAIA MARE: Maramureşean şi spaniol, prinşi cu 1 kg de cannabis (foto)

Redactie

5 mesaje

C.R.S. aprilie 5, 2024 at 10:07 am

Buna ziua. Din 2000 pana azi, cum a putut executa 25 de ani de puscarie? Nu inteleg. „A fost condamnat la închisoarea pe viață însă din 2018, după ce a stat 15 ani în pușcărie, a cerut să fie eliberat după vechiul Cod Penal.”In 2018 avea executat deja 15 ani, 2018-15=2003, din 2003 pana azi… nu sunt 25 de ani. Va rog sa ne explicati, timpul in inchisoare trece mai repede? Sau cum?

Raspunde
Dani aprilie 6, 2024 at 10:14 am

Mai studiază codul de procedură penală. Nu e el vinovat pentru legile țării. Ar cam trebui să se obișnuiască lumea cu eliberarea multor criminali. Dacă ești la curent cu știrile din România, multe judecătorii au pus în libertate chiar și condamnați care aveau închisoare pe viață.

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: Doi dintre ofițerii criminaliști din Maramureș – mărturii cutremurătoare din dosarul celui mai mare criminal în serie din istoria României postdecembriste – Stiri din Maramures aprilie 5, 2024 at 12:02 pm

[…] EXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus… baia marebrancardierul mortiicriminal în seriegrigore botamaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresucigașul de boschetari baia mareDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: Ucigașul de boschetari ESTE LIBER! Grigore Bota (65 ani) nu a scos niciun cuvânt în fața jurnaliștilor – Stiri din Maramures aprilie 5, 2024 at 2:55 pm

[…] cutremurătoare din dosarul celui mai mare criminal în serie din istoria României postdecembristeEXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus… baia marebrancardierul mortiigrigore botamaramureșPenitenciarul Baia Marestiri baia marestiri […]

Raspunde
Gheorghe aprilie 6, 2024 at 10:18 am

Justiție Românească! numai în România judecătorii și procurorii au pensii mai speciale că în toată lumea civilizată,numai în România este posibil că o precupeață precum judecătoarea de la .Mangalia să își bată joc de părinții copiilor uciși de un drogat și să nu se întâmple nimic, într-o țară normala o așa zisa judecătoare ,precum cea de la Mangalia ar fi lucrat ceva conform cu pregătirea ei ,adică la spații verzi sau la o firma de curățenie.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.