BREAKING NEWSELECTORALE

”Am spus DA acestei candidaturi! Este provocarea pe care am acceptat-o” – Doru Dăncuș candidat PSD la funcția de primar pentru Primăria Baia Mare

Am spus DA acestei candidaturi! Este provocarea pe care am acceptat-o, astăzi, și nu mă feresc să vă dezvălui că am avut emoții. Este, poate, cea mai importantă zi din viața mea și îmi permit să simt, să fiu sincer și autentic, așa cum sunt eu, în fața dumneavoastră.

Mulțumesc familiei mele, copiilor mei minunați, apropiațiilor, pentru susținerea necondiționată, colegilor mei pentru ajutor în aceste luni de foc. Le mulțumesc prietenilor mei din PSD Maramures, omului pe care îl apreciez enorm și alături de care am făcut și vom face bine oamenilor, Gabriel Valer Zetea, pentru girul pe care mi l-au acordat astăzi. Pentru că au crezut că pot. Și POT!

Dar, mai ales, le mulțumesc băimărenilor pentru încrederea pe care mi-o acordă. Nu fac promisiuni electorale, dar vă fac o promisiune îm calitate de simplu om: voi face tot ce îmi stă în putință să nu regretați vreodată această încredere.

Ce am făcut în aceste scurte patru luni de interimat se vede în cartiere, străzi, curți de blocuri din Baia Mare. Ce voi face în continuare vă voi prezenta, pe larg, în următoarele săptămâni.

#Cuîncredere, împreună!

Te-ar putea interesa si

FUGARUL Cherecheş rămâne în închisoare în Germania. Judecătorii din Munchen au amânat verdictul la cererea de extrădare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun de rit vechi, un pompier civil din Poienile de Sub Munte a stins un incendiu izbucnit la un autoturism

Vasile Dale

Tratamente inovatoare la Spitalul Județean de Urgență “ Dr. Constantin Opriș” (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.