BREAKING NEWSImportant

Asigurările obligatorii de răspundere civilă auto verificate de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

În cursul zilei de ieri, 4 aprilie a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au desfășurat o acțiune pe D.N.1C – Tăuții Măgherăuș, Bușag, Cicârlău, care a vizat verificarea respectării prevederilor Legii nr. 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto și a respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 132 din 2017. Alte nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au reținut șapte certificate de înmatriculare, respectiv șase seturi de plăcuțe de înmatriculare.

În primele două luni ale acestui an, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au aplicat 111sancțiuni contravenționale pe linia Legii nr. 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto. Pe această cale, reamintim conducătorilor auto faptul că, orice autovehicul care se deplasează pe drumurile publice trebuie să dețină, în mod obligatoriu, asigurare de răspundere civilă auto, iar în lipsa acesteia, folosirea autovehiculului devine ilegală.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

Ieri, 4 aprilie a.c., polițiștii din Cavnic au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Lăpuș, pe numele unui tânăr de 29 de ani din oraș.

Acesta a fost condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Tânărul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare pentru executarea pedepsei.

Te-ar putea interesa si

DRUMARII AU FOST AMENDAȚI: Au ținut în nămeți ore întregi două microbuze pline cu călători în pasul Prislop, la Borșa

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV, VIDEO: Impact violent între două autovehicule în Pasul Rotunda

Redactie

Preluare 2mNews.ro: DECLARAȚII OFICIALE din ”orașul învingătorilor” – Dimensiunea dezastrului financiar la clubul Minaur Baia Mare: handbaliștii au restanțe de 5 luni, fotbaliștii de 3 luni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.