BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Ucigașul de boschetari ESTE LIBER! Grigore Bota (65 ani) nu a scos niciun cuvânt în fața jurnaliștilor

La ora 12.58 Grigore Bota alias ”Ucigașul de boschetari” sau ”Brancardierul morții” a ieșit din Penitenciarul Baia Mare. Cel care ar fi ucis 11 bărbați a inspirat pentru prima dată după 25 de ani aerul libertății.

Bota nu a răspuns la nicio întrebare a jurnaliștilor prezenți la poarta penitenciarului. El a fost preluat de un bărbat și urcat într-un autoturism. Conform surselor noastre acesta era un frate de-al lui după ce s-ar fi botezat la o altă religie decât cea ortodoxă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: O patrulă a Poliţiei Locale a acordat primul ajutor unei femei schizofrenice căzute în stradă

Redactie

IMPACT VIOLENT: Accident grav cu cinci răniţi şi trei maşini avariate lângă Gherla. SOFERUL VINOVAT S-A SPANZURAT (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

CA ÎN FILME: Doi tineri cu cagule au jefuit o familie în miez de noapte. Bărbatul a fost lovit cu o bâtă, apoi legat alături de soție

Vasile Dale

6 mesaje

Ion aprilie 7, 2024 at 7:04 am

Da,e un ucigaș dar nu înțeleg nesimțirea reporterilor,a ispășit pedeapsa dar nu e lactreibunal sa răspundă la întrebări!Pana unde poate merge nesimțirea și agresivitatea acestor(oameni)?

Raspunde
Hhassad aprilie 7, 2024 at 8:22 am

Dacă is duce bagajele singur la 65 înseamnă ca ii bine e biceps

Raspunde
dan aprilie 8, 2024 at 7:47 am

Ce confesiune religioasa este cea la care s-a convertit si il imbratiseaza pentru reclama? Veti mai auzi de el si din pacate si de victimele lui. Lupul tot lup ramine. El nu a vrut sa limiteze numarul oamenilor strazii, era, este si va ramine un dezaxat sexual. Poate doar virsta sa-i atenueze comportamentul morbid.

Raspunde
Robi aprilie 8, 2024 at 7:57 am

ce pedeapsă a ispășit, Ioane? de la „pe viață” la 25? trebuia să ia 250 de ani închisoare, licheaua asta! are noroc că trăiește într-un stat bananier precum al nostru…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.