Important

Consiliul Județean Maramureș a lansat  licitația pentru proiectarea și execuția parcului de specializare inteligentă Șomcuta Mare

Consiliul Județean Maramureș a lansat  licitația pentru proiectarea și execuția parcului de specializare inteligentă Șomcuta Mare, proiect în valoare totală de 24.348.618,85 lei ( fără TVA). Suprafața parcului de specializare inteligentă Șomcuta Mare va fi de circa 10 hectare, iar lucrările  trebuie finalizate într-un termen de 370 zile de la data semnării contractului.

Contractul prevede proiectarea și lucrări de execuție privind asigurarea drumului de acces de la drumul național DN1C/E58 spre parc, asigurarea utilităților, alimentarea cu apă, accesul la rețeaua electrică, gaze, sistemul pluvial, iluminat stradal, iluminat parc, parcări, amenajări spații verzi și piste de biciclete.

Parcul de specializare inteligentă Șomcuta Mare este al doilea lansat în licitație din cele 7 parcuri de specializare inteligentă ce urmează să fie construite de către Consiliul Județean, în parteneriat cu Parcuri Industriale Maramureș SA, în cadrul Programului Regional Nord Vest 2021-2027.

Pentru realizarea investiției de construire de clădiri și dotarea acestora cu echipamente și utilaje, viitorii rezidenți  ai parcurilor de specializare inteligentă vor avea oportunitatea de a accesa fonduri nerambursabile de până la 2,5 mil euro per rezident, printr-o linie de finanțare NECOMPETITIVĂ.

Te-ar putea interesa si

Ce geacă de damă merită să cumperi în acest sezon rece? Verifică ce modele sunt la modă acum!

Redactie

VIDEO. POLIȚIST ULTRAGIAT ÎN SATU MARE. IPJ NE SPUNE CĂ REALITATEA NU E CE VEDEM CU TOȚII. IPJ revine și ne dă dreptate (actualizare)

Redactie

COMUNICAT DE PRESĂ: Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Pensiile speciale, minciuna preferată a USR-iștilor”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.