EvenimentNational

Accident cu 3 autoturisme la ieşirea din Apa. O maşină a ajuns în şanţ

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 08.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, la intersecția DN 1C-DN 19F, între localitățile Apa și Seini.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 48 de ani, din Apa, ar fi efectuat un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism aflat pe sensul opus de circulație, condus de către un bărbat de 26 de ani, din Dumbrava.

În urma impactului, autoturismul condus de către bărbatul de 26 de ani ar fi fost proiectat într-un alt treilea autovehicul, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 64 de ani, din județul Maramureș.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului de 26 de ani.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa obiectiv-sm.ro

Te-ar putea interesa si

CA-N VESTUL SĂLBATIC: La Şomcuta Mare, doi maramureşeni au ameninţat cu cuţitul şoferul unui microbuz plin cu călători (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

FOTO – Accident pe strada Hortensiei din Baia Mare. Intervine Ambulanța

Vasile Dale

IMPACT DEVASTATOR / ACTUALIZARE: O MASINA DE SATU MARE A FOST SPULBERAT DE O AUTOUTILITARA LA BUZESTI. A INTERVENIT DESCARCERAREA. SOFERUL AUTOTURISMULUI A DECEDAT PE LOC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.