BREAKING NEWSELECTORALETara Chioarului

Ionel Bogdan: Participare record și la Șomcuta Mare la evenimentul de informare cu privire la oportunitățile de finanțare pe care le oferim antreprenorilor în cele 7 parcuri industriale

Participare record și la Șomcuta Mare la evenimentul de informare cu privire la oportunitățile de finanțare pe care le oferim antreprenorilor în cele 7 parcuri industriale, organizat de Consiliul Judeţean Maramureş în parteneriat cu Maramureș Business Park, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera de Comert si Industrie Maramures și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest!

65 de oameni de afaceri ne-au onorat cu prezența și au primit informații despre cum pot obține granturi între 200.000 și 2,5 milioane de euro! De granturi pot beneficia, prin ADR Nord-Vest, firmele care își vor dezvolta afacerea în cele șapte parcuri industriale care le dezvoltăm în Baia Sprie, Fărcașa, Șomcuta Mare, Tg. Lăpuș, Mireșu Mare, Bogdan Vodă și Giulești.

Parcul de la Șomcuta Mare va fi desfășurat pe 10 hectare, cu posibilitate de extindere la 27 hectare. Valoarea investiției în dezvoltarea infrastructurii este de 6,7 milioane de euro. Avem aici un buget pre-rezervat pentru rezidenți – 10 milioane de euro, care poate fi majorat până la 20 milioane de euro. Parcul este prevăzut cu nouă loturi, cu suprafața minimă de 3,408 mp și cu suprafață maximă de 14,701 mp.

Până acum ne-am întâlnit cu antreprenorii în Sighetu Marmației, #BaiaMare și astăzi în Șomcuta Mare. Urmează alte evenimente similare în următoarea perioadă și în alte localități din Maramureș. Astfel, ne dorim să venim în ajutorul angajatorilor care pot să își dezvolte afacerile în aceste parcuri și să asigurăm împreună mai multe locuri de muncă bine plătite pentru maramureșeni!

Le mulțumesc profesioniștilor care mi-au fost alături și la dezbaterea de astăzi: Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al Județului Maramureș, Diana Ilut, președintele AIM Maramureș, Radu Zoicaș, CEO Parcuri Industriale Maramureș, Ioana Marincaș, consilier local, Oana Bran, director Direcția Servicii & Evenimente Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, și Emil Mureșan, expert tehnic INNO, ADR Nord-Vest.
Împreună dezvoltăm Maramureșul! – Ionel Bogdan, preşedinte CJ.

Te-ar putea interesa si

PROPRIETARII DE SCLAVI DIN BORȘA au vrut să scape de arestul preventiv sau de cel la domiciliu. Află ce decizie au luat magistrații Tribunalului Maramureș

Vasile Dale

Cosmin Butuza (PSD): ”România guvernată de Dreapta Unită ține școlile închise, procedând invers decât restul Europei”

Vasile Dale

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Un bărbat de 36 de ani s-a spânzurat, lăsând în urma sa opt copii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.