BREAKING NEWSELECTORALE

Vasile Coman, primar Vișeu de Sus: ”Muncim pentru un oraș modern și curat!”

Muncim cu spor! Numărul șantierelor în lucru se află în continuă creștere, în multiple zone ale orașului, simultan, motiv pentru care atragem atenția locuitorilor acestor cartiere să circule cu atenție, să nu blocheze amplasamentul și să colaboreze cu șefii de șantier și muncitorii.

În aceste zile vor fi asfaltate străduțele adiacente de pe Republicii și Carpați, urmând ca de săptămâna viitoare să deschidem, rând pe rând, noile șantiere de pe străzile Mihail Kogălniceanu, A.I Cuza, Vânătorilor, Măgura, Fântânele. De asemenea, vor începe pregătirile pentru asfaltarea străzii Mierlei din cartier Vișeu de Mijloc, respectiv acele accese pe care există deja infrastructură de apă potabilă și canalizare menajeră, continuând cu Poieniței, Ghiocel și alte străzi pe care există deja apă si canal.

Procedura de licitație derulată de VITAL S.A a intrat în linie dreaptă, în perioada de evaluare, existând operatori economici ce au depus oferte. Finanțarea prin Programul Dezvoltare Durabilă va asigura implementarea proiectului prin care se vor extinde rețelele de apă și canalizare pe toate zonele aglomerate din oraș.

În plus, vom „împrospăta” toate aleile din parc pentru a asigura un cadru prielnic atât iubitorilor de sport, cât și tuturor celor care se bucură de natura frumoasă și aerul proaspăt. Menționăm faptul că avem un proiect amplu de modernizare a parcului central în valoare de aproape 3 milioane de euro, cu garduri perimetrale, echipamente noi de joacă și multe dotări, depus spre finanțare, însă vom interveni până la implementarea acestuia și vom face în scurt timp toate aceste lucrări importante și totodată necesare.

Muncim pentru un oraș modern și curat! ÎMPREUNĂ!

Primar, Vasile Coman

#orașmodern #dezvoltare#faptenuvorbe

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: A plonjat cu masina in Cisla, langa sediul Politiei. Doua victime (galerie foto)

Vasile Dale

Infracțiuni rutiere: Încă un borșean depistat POZITIV la volan. Șofer băut depistat la Remetea Chioarului

Vasile Dale

CA DUPA RAZBOI: Singurul pod din Maramureș de peste râul Someș de la Ardusat, o adevarată aventura pentru soferi (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.