BREAKING NEWSEveniment

Bărbat căutat de mai mult timp pentru furt, găsit de jandarmii băimăreni

Ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, membrii echipei de intervenție din cadrul Detașamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș au observat pe strada Victoriei din Baia Mare un bărbat care manifesta un comportament suspect. Solicitat să se legitimeze, acesta a refuzat și a început să adreseze injurii jandarmilor.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare unde, după ce a fost identificat și după o verificare mai amplă, s-a constatat că bărbatul în vârstă de 36 de ani era căutat de mai mult timp de oamenii legii și avea calitatea de suspect într-un dosar de furt.

Persoana în cauză și actele de sesizare au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea procedurilor legale care se impun .

Vă reamintim că echipa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș a mai depistat și vineri 12 aprilie, pe Bd. Republicii din Baia Mare, un autoturism căutat de Poliție în care se găseau doi tineri, un bărbat și o femeie, suspecți de săvârșirea de infracțiuni de înșelăciune folosind metoda ,,Accidentul”.

Te-ar putea interesa si

„Zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, distinși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: „Să fiți în continuare pe primul loc, așa cum vreau eu să pun Baia Mare pe primul loc!”

Redactie

FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE: Avion mic prăbușit în Colibița. Două victime, din care una inconștientă. Pilotul a decedat

Redactie

Tinerii și copiii vișeuani ȋn cel mai mare proiect de implicare socială din România- ,,Let`s do it, Romania!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.