Important

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Starea tehnică a autovehiculelor, la control

Ieri, 16 aprilie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au executat o acțiune, împreună cu reprezentanți ai R.A.R. Maramureș, pentru verificarea legalității privind starea tehnică a autovehiculelor.

Polițiștii au oprit pentru control peste 20 de autoturisme, fiind aplicate 26 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii nr. 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

Valoarea sancțiunilor a depășit 8.500 de lei.

Pentru neregulile constatate de polițiști, au fost reținute 11 certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare. Totodată, polițiștii au depistat un autovehicul asupra căruia se află instituită măsura sechestrului.
De asemenea, și efectivele Poliției Orașului Săliștea de Sus și Dragomirești au acționat în zona de competență pentru depistarea celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale și au reținut două permise de conducere pentru nerespectarea vitezei legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Mii de participanți la acțiunea de ecologizare Let’s Do It, Romania

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bărbat din Suciu de Sus, arestat preventiv pentru încălcarea oricărei dintre măsurile dispuse prin ordin de protecție

Redactie

Eveniment cultural organizat cu ocazia împlinirii a 188 de ani de la nașterea Bătrânului Nației, George Pop de Băsești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.