BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

A ÎNCĂLCAT ORDINUL DE PROTECȚIE: Bărbat din Vișeu de Sus arestat preventiv pentru amenințare cu moartea a soției

În baza probatoriului administrat și a activităților desfășurate de polițiști sub supravegherea procurorului de caz, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat în vârstă de 31 de ani din Vișeu de Sus.

În fapt, polițiștii au intervenit la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, la un imobil de pe strada 22 Decembrie unde, o femeie în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că ar fi fost amenințată de soț. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani.

Ulterior, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați telefonic de către persoana vătămată cu privire la faptul că bărbatul a revenit la imobil, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 16 aprilie a.c. polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar ieri, 17 aprilie, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Ce spune instanța

TOMOIAGĂ IONUŢ COSMINInculpat

Solutia pe scurt: În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală rap. la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 620/199/P/2024 şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului T.I.-C. cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de ameninţare , prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art.206 alin.1 Cod penal şi a infracţiunii prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art.47 alin.2 din Legea nr.217/2003 , ambele cu aplicarea art.38 alin.1 şi art.41 alin.1 Cod penal , pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.04.2024 şi până la data de 16.05.2024, inclusiv.

Respinge cererea formulată de inculpatul T.I.-C. de respingere a propunerii de arestare preventivă. Respinge cererea formulată de apărătorul desemnat din oficiu al inculpatului privind luarea faţă de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar sau a măsurii arestului la domiciliu.

Bărbatul a contestat decizia cu Apel la instanța superioară.

Te-ar putea interesa si

FOTO: ”Așa arată o urnă de vot la Haga, Olanda”, transmite un maramureșean

Vasile Dale

TOT MAI DES: Șofer beat urmărit pe străzile din Baia Mare și oprit cu focuri de armă

Redactie

ULTIMA ORĂ: Incendiu la un garaj din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.