BREAKING NEWSImportant

BAIA MARE: Contrabandist prins în flagrant de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice. Avea în maşină 2.500 pachete cu ţigări

În baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din Baia Mare, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui autoturism despre care exista suspiciunea că transporta pe raza reședinței de județ țigarete susceptibile că provin din contrabandă.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 17 aprilie, polițiștii au depistat autoturismul în cauză, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani. În autoturism au fost găsite 2.500 pachete de țigarete, nemarcate fiscal, bunuri care trebuiau supuse unui regim vamal și susceptibile că provin din contrabandă, în valoare de 45.000 de lei.

Produsele accizabile, precum și autoturismul folosit la activitatea infracțională, în valoare de aproximativ 10000 euro, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor participanților la activitatea infracțională și tragerea la răspunderea penală a acestora.

Te-ar putea interesa si

CLUJ-NAPOCA: Accident provocat de o tânără din Maramureş. Poliţiştii au găsit droguri în maşină (FOTO)

Redactie

Vezi în imagini video cum se răcoresc copiii în ”Orașul prăfuit al Învingătorilor”. Au și trotinete

Vasile Dale

FOTO – Surprinși de o furtună violentă pe Vf. Igniș. 15 turiști români, polonezi și spanioli salvați de salvamontiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.