BREAKING NEWSNationalRecomandate

DEFINITIV: Cherecheș rămâne în PUȘCĂRIE! Contestația în anulare este neîntemeiată

În temeiul art. 475 Cod procedură penală, respinge cererea contestatorului C.C. de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept invocate cu privire la momentul de la care începe să curgă termenul de prescripţie a răspunderii penale în cazul infracţiunii unice de luare de mită prevăzute de art. 289 Cod penal, în ipoteza în care sunt realizate, la date diferite, mai multe modalităţi alternative ale elementului material.

În temeiul art. 432 Cod procedură penală, respinge ca neîntemeiată contestaţia în anulare formulată de contestatorul-condamnat C.C., împotriva deciziei penale nr. 1704/A/24.11.2023, pronunţată de Curtea de Apel Cluj în dosarul nr. 2537/117/2016.

În temeiul art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă contestatorul la plata către stat a sumei de 800 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă.

Pronunţată azi, 18 aprilie 2024, prin punerea la dispoziţia contestatorului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei Curţii.

Te-ar putea interesa si

ACUZAȚII GRAVE / ACTUALIZARE: Primarul din Săcălășeni, acuzat că și-a împușcat vecina din Coruia. Ce spun poliţiştii (AUDIO)

Vasile Dale

MARAMURESUL MEREU SUPRINZATOR: MARCAJE RUTIERE INVENTATE PE STRAZILE DIN MUNICIPIUL BAIA MARE (FOTO)

Vasile Dale

TENTATIVĂ DE SUICID / ACTUALIZARE: Tânăr din Curtuiuş, venit din Italia, suspectat de familie că ar avea coronavirus, ar fi încercat să se sinucidă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.