BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – Incompetență crasă: Portarii Xenei, boss-ul de la Poliția Locală, sancționează doar pentru a-și face norma. Ce prostie au scris în procesul verbal!

Despre incompetenții angajați de la Poliția Locală Baia Mare, plătiți regește din banii contribuabililor băimăreni, am mai scris de nenumărate ori. La fel am scris și de Xena, boss-ul Poliției Locale sancționat cu diminuarea salariului pentru 3 luni.

Din păcate, suntem nevoiți să revenim și să vă prezentăm cu subalternii Xenei habar nu au pe ce lume sunt când completează un proces verbal de contravenție. Culmea este că portarul de la Locală care a întocmit sancțiunea a avut mari probleme cu legea, fiind cercetat într-un dosar penal pentru luare de mită. Era anul 2006, dacă bine reținem speța. Și se întâmpla pe la Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculări vehicule. E drept, omul și-a ispășit pedeapsa și este complet reabilitat. Trebuia să menționăm asta pentru a fi clar înțeleși că astăzi cazierul omului este curat.

Dar să revenim. Un șofer din Satu Nou de Sus, și-a parcat mașina într-un loc neregulamentar (NU încurajăm astfel de practici, n.r.). Echipajul Poliției Locale Baia Mare i-a lăsat ”celebra invitație” de a se prezenta la sediu pentru clarificarea situației.

”Am mers la sediu iar acolo domnul mi-a vorbit ca unui infractor. Cel puțin așa m-am simțit când a discutat cu mine. Apoi a scris în procesul verbal că aș fi fost oprit voluntar în zona respectivă. Doar că autoturismul meu era parcat acolo de la ora 7.20 dimineața. Mi-a dat sancțiunea pentru ce am făcut ieri (17 aprilie 2024) doar că a trecut 17 februarie 2024” ne-a scris cititorul nostru.

Pentru a anula un astfel de proces verbal de sancționare, contravenientul trebuie să se adreseze instanței de judecată. Magistrații clar îl vor anula pentru că este greșit întocmit. Întrebarea este cine îl trage la răspundere pe ”portarul de la locală”? Cine îi plătește contravenientului timpul pierdut prin sălile de judecată? Xena, dispui niște verificări? Nu de alta dar ai niște incompetenți în subordine care habar nu au pe ce lume sunt!

Urmărim evoluția cazului și vom reveni.

Te-ar putea interesa si

SOFER INCONȘTIENT: Doi tineri transportați pe DJ184 Baia Sprie – Cavnic în portbagajul unui autoturism (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

UMILINŢĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI: O femeie bolnavă a aşteptat 15 ani pentru o locuinţă socială. Ce a primit din partea primăriei? (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – ALERTĂ MAXIMĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE: O bătrâna a fost legată, lovită și amenințată cu un cuțit. Un necunoscut a încercat să o violeze (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.