ELECTORALEEveniment

Ordine și siguranță în Baia Mare! Primarul Ioan Doru Dăncuş: Facem prioritate din siguranța băimărenilor și combatem activ consumul de substanţe interzise în școli

Campania antidrog și de creșterea siguranței pe străzile și în școlile din Baia Mare, demarată la inițiativa primarului interimar Ioan Doru Dancus, dă rezultate.

În mai puțin de o săptămână de la debutul acesteia 7 licee și școli din Baia Mare, străzile din jurul acestora, dar și unitățile economice din proximitate au fost verificate la sânge de echipe mixte de control formate din polițiști locali, polițiști și jandarmi.

“ Am demarat acțiunile de verificare a liceelor, școlilor și proximităților acestora pentru a stopa și preveni consumul de substanțe interzise în școli și în jurul lor, a absenteismului, și vânzarea de țigări sau alcool minorilor. Pentru că aceste lucruri, vrem sau nu să recunoaștem, se întâmplă.

Am găsit câteva zeci de elevi care nu se aflau la ore, iar un număr considerabil au fost găsiți prin cafenele și baruri. Din fericire, la această acțiune nu s-au găsit droguri asupra copiilor. Așa vreau să rămână!” a arătat Ioan Doru Dancuș.

Primarul interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, dă asigurări că acțiunile de control și punere în aplicare a măsurilor de creștere a siguranței în Baia Mare vor continua în ritm susținut, pentru a da un răspuns ferm infracționalității și pentru ca Baia Mare să devină un oraș cu adevărat sigur.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Impact între două maşini în zona Robot Baia Mare

Redactie

SALVAMONT MARAMUREŞ: Acţiune de salvare la Şuior a unui băiat care a căzut de pe bicicletă şi s-a accidentat

Redactie

Depășirea vitezei legale sancționată de polițiștii rutieri din Dragomirești. Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Sighetu Marmației și Groși

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.