BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SALVAMONT: S-au reluat căutările a 4 bărbați ucraineni ce ar fi rătăciți prin munții Maramureșului. Vine și elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

Salvamontiștii și polițiștii de frontieră maramureșeni cu sprijinul elicopterului SMURD au reluat căutările a 4 bărbați ucraineni care în cursul zilei de joi au trecut ilegal granița din Ucraina în România, prin munții Maramureșului.

Ei au fost căutați la momentul respectiv însă nu au fost găsiți. Din cauza ninsorii abundente operațiunile au fost suspendate.

Astăzi vremea este favorabile iar forțele de intervenție și salvare au reluat căutările pe vf Șerban și vf Mezipotoki din munții Maramureșului. Aria de căutare este una foarte mare, cu teren extrem de dificil.

ACTUALIZARE

După câteva ore de căutări cu elicopterul SMURD cei doi ucraineni din grupul celor 4 (zona Repedea – Poienile de sub Munte) au fost găsiţi. Aceştia au 30 și 31 ani și sunt plecați din Ucraina din dată de 16 aprilie. Ambii au fost predați echipajelor Ambulanței și respectiv SMURD veniți în sprijin.

Referitor la ceilalți doi ucraineni din zona Vf. Șerban se pare că sunt în viață și ar fi fost preluați de grănicerii ucraineni.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Incendiu la o casă de pe str. D. Bolintineanu din Sighet

Vasile Dale

DN18 SARASĂU: A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Apoi a refuzat să fie testat și a devenit recalcitrant cu polițiștii

Vasile Dale

A RĂMAS FĂRĂ BANI DE PAȘTE: Un băimărean a fost jefuit după o partidă de amor cu o prostituată

Vasile Dale

1 mesaj

Salvamontişti şi poliţişti de frontieră, în căutarea unui ucrainean rătăcit de 3 zile în munţi (actualizare) – Stiri din Maramures aprilie 21, 2024 at 1:26 pm

[…] SALVAMONT: S-au reluat căutările a 4 bărbați ucraineni… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.