EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Incendiu în cătunul Uloha. Au intervenit pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte

Încă o dată, pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte sunt la datorie și au intervenit cu profesionalism în cazul unui incendiu la un imobil de locuit pe raza Cătunului Uloha, desfășurând la locul intervenției autospeciala de stingere Renault de capacitate medie si, în sprijin, Autospeciala de Primă Intervenţie încadrată de Echipajul de Prim Ajutor.

Deși nu prezentau afecțiuni medicale evidente, fiind vorba și de doi minori de vârste fragede, persoanele surprinse de incendiu în imobil au fost predate pentru investigații ulterioare către echipajului medical specializat din cadrul SAJ Maramureș.

În premieră la nivelul județului Maramureș și având un concept inedit la nivel național, proiectul ”Prim Răspuns în Comunitate” este pus în practică pe Valea Ruscovei de către Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare în parteneriat cu SVSU Poienile de sub Munte (Svsu Poieni Pdsm Maramures) cu sprijinul Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Poienile de sub Munte și Uniunea Ucrainenilor din România Cоюз Українців Румунії.

Proiectul are menirea de a veni în sprijinul comunităţilor locale din Poienile de sub Munte, Repedea, Ruscova dar și în unitățile administrative aparținătoare, situate în zone greu accesibile, prin posibilitatea de intervenție rapidă și cu un înalt nivel de profesionalism a pompierilor civili de la SVSU Poienile de sub Munte în vederea acordării primului ajutor de urgenţă în comunitate, acţiune vitală în primele minute până la sosirea echipajelor specializate.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT FEROVIAR / ACTUALIZARE: Maşină lovită de tren, o persoană încarcerată (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Șoferul ar fi intrat intenționat în fața trenului Satu Mare – Baia Mare. Și-ar fi pierdut banii la păcănele

Vasile Dale

SURPRIZĂ LA ECOLOGIZAREA UNEI PĂDURI DIN TÂRGU LĂPUŞ: Un bărbat a găsit o comoară: 20.000 de lei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.