EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Incendiu în cătunul Uloha. Au intervenit pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte

Încă o dată, pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte sunt la datorie și au intervenit cu profesionalism în cazul unui incendiu la un imobil de locuit pe raza Cătunului Uloha, desfășurând la locul intervenției autospeciala de stingere Renault de capacitate medie si, în sprijin, Autospeciala de Primă Intervenţie încadrată de Echipajul de Prim Ajutor.

Deși nu prezentau afecțiuni medicale evidente, fiind vorba și de doi minori de vârste fragede, persoanele surprinse de incendiu în imobil au fost predate pentru investigații ulterioare către echipajului medical specializat din cadrul SAJ Maramureș.

În premieră la nivelul județului Maramureș și având un concept inedit la nivel național, proiectul ”Prim Răspuns în Comunitate” este pus în practică pe Valea Ruscovei de către Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare în parteneriat cu SVSU Poienile de sub Munte (Svsu Poieni Pdsm Maramures) cu sprijinul Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Poienile de sub Munte și Uniunea Ucrainenilor din România Cоюз Українців Румунії.

Proiectul are menirea de a veni în sprijinul comunităţilor locale din Poienile de sub Munte, Repedea, Ruscova dar și în unitățile administrative aparținătoare, situate în zone greu accesibile, prin posibilitatea de intervenție rapidă și cu un înalt nivel de profesionalism a pompierilor civili de la SVSU Poienile de sub Munte în vederea acordării primului ajutor de urgenţă în comunitate, acţiune vitală în primele minute până la sosirea echipajelor specializate.

Te-ar putea interesa si

Exclusiv: Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BETI LA VOLAN: FARA PERMIS UN TANAR DIN BAIA MARE A INTRAT CU MASINA INTR-UN VEHICUL PARCAT

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV / URMĂRIRE ÎN TRAFIC / ACTUALIZARE: S-a înfipt cu BMW-ul fără plăcuțe de înmatriculare într-un podeț din Berbești. Pistol găsit în bord de polițişti, suspecți încătușați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.