BREAKING NEWSELECTORALE

Baia Mare pe primul loc! Ionel Bogdan și echipa sa vin în cartierul tău: seria întâlnirilor civice debutează astăzi, în cartierul Gării, de la ora 18.00

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și candidatul susținut de PNL Maramureș la funcția de primar al municipiului Baia Mare, alături de echipa sa, dau startul întâlnirilor civice cu băimărenii.

Prima întâlnire are loc astăzi, 22 aprilie 2024, în cartierul Gării, de la ora 18.00, în zona parcului/locului de joacă de lângă Penny. Băimărenii sunt așteptați să vorbească despre problemele care îi frământă, dar și să afle viziunea lui Ionel Bogdan și proiectele sale pentru Baia Mare.

Trebuie să punem ACUM, ÎMPREUNĂ, Baia Mare pe primul loc! Știm pentru ce muncim! Sunt cetățean al municipiului Baia Mare, soț și tată, înainte de a fi președintele Consiliului Județean Maramureș. Vreau să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme. 

Să avem locuri de muncă bine plătite, infrastructură și un nivel de trai mai ridicat. Să nu ne mai plece tinerii, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile. Baia Mare poate mai mult! Sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc! 

La alegerile locale din 9 iunie candidez pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. La fel cum am făcut cu Maramureșul, voi pune și Baia Mare pe primul loc!” – Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Material susținut de PNL Maramureș

Te-ar putea interesa si

VIDEO TRAGEDIE: Părinţi sfâşiaţi de durere după ce fiica lor de 23 de ani a fost accidentată mortal în Italia. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Redactie

VIDEO – Bătaie pe strada Grănicerilor din Baia Mare. S-ar fi folosit și săbii. 5 combatanți identificați de poliție (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Coincidențe în nordul României. Militari americani cazați la hotelurile din Baia Mare. Tabără militară în Botoșani, diplomați din Israel și UK în vizită la Spitalul din Suceava

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 22, 2024 at 1:21 pm

asa a-nceput si Chereches, sa nu ai si acelasi sfarsit #numazic Dancus a-nceput si mai de jos, adica din pungile de saracie, e drept ca tu nu te cobori „asa jos”, tie nu-ti place lucrul in mizerie, altfel rezolvai problema gropii de gunoi in acesti ultimi 4 ani cat ai fost in functia de presedinte al CJ Maramures.
Apropo tu mai lucrezi ceva la CJ in calitate de presedinte sau cum de la 18 deja esti in alta parte cu alte treburi „mai importante”??

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.