BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIV – SURSE: Mama fostului primar Cherecheș ar fi revenit în România. Astăzi ar fi profesat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare

Plecată din România înainte ca fiul ei, fostul primar Cătălin Cherecheș, să fie condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, iar apoi acesta să fugă din țară, Viorica Cherecheș a revenit acasă. Mai mult, aceasta a fost văzută astăzi la cabinetul medical din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.

Ar fi revenit în Baia Mare și de astăzi și-ar fi reactivat contractul de muncă la unitatea medicală pe care a condus-o câțiva ani. Vă reamintim că mama fostului primar este în pensie dar, din lipsă de medici, a activat și ca medic la Spitalul de Boli Infecţioase. Dr. Viorica Cherecheș a condus unitatea medicală timp de 15 ani (în perioada 2001 – 2016).

Medicul dar și fostul parlamentar de Maramureș nu a făcut până la această oră nicio declarație publică despre fuga fiul ei din România după ce a fost condamnat.

La vremea respectivă jurnaliștii din România spuneau că dr. Viorica Cherecheș l-ar fi așteptat pe Cătălin Cherecheș în Germania. Tot acolo aceasta ar fi și beneficiat de servicii medicale după ce ar fi avut probleme de sănătate.

În cazul condamnării socrilor fostului primar, numele dr. Viorica Cherecheș apare în înregistrările procurorilor DNA prin care părinții soției lui Cherecheș au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare, respectiv 2 ani și 6 ani de închisoare cu suspendare. Cei cei doi ar fi vrut să o mituiască pe o judecătoare de la Curtea de Apel Cluj pentru a manifesta indulgentă în sentința definitivă pe care urma să dea în doarul fostului primar de Baia Mare.

Nu știm deocamdată dacă odată cu revenirea în țară a mamei fostului primar procurorii DNA o vor chema la audieri în dosarul părinților nurorii sale, Tabita Gliga.

Te-ar putea interesa si

Doi maramureşeni, autori ai infracțiunii de furt calificat, identificați de polițiștii sătmăreni

Redactie

LANSAREA UNUI NOU NUMĂR AL REVISTEI MEMORIA ETHNOLOGICA

Vasile Dale

BUNURILE TARE SUNT PREŢIOASE: Ia-ţi măsurile necesare pentru ca ceea ce îţi aparţine să nu ajungă în posesia altuia

Vasile Dale

5 mesaje

mo aprilie 22, 2024 at 1:26 pm

cum adica „și-ar fi reactivat contractul de muncă” chiar nu sunt profesionitsti sau tine locul ocupat? nu sunt in masura sa pun la indoiala capabilitatile dansei de a profesa, insa tare greu imi vine sa cred ca nu mai sunt candidati tineri competenti care sa poata oferi serviciile medicale prestate de dansa…

Raspunde
Robi aprilie 22, 2024 at 5:40 pm

a revenit de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat… în primul rând e complice la tot ceea ce a făcut infractorul ăla de fii-su! ar trebui să înfunde și ea pușcăria!

Raspunde
dan aprilie 24, 2024 at 9:57 am

Fiind pensionara, nu este firesc sa vina medici din generatii active? Personal nu inteleg de ce nu apare nici o opinie din partea acestei categorii de viitor? Tot frica se instaureaza in fata brontozaurilor? Ca aici nu se pune in discutie existenta „monstrilor sacri” din domeniul artei.

Raspunde
dan aprilie 24, 2024 at 10:00 am

„din lipsa de medici” suna ciudat, nefiresc de ciudat. Spitalul de boli infectioase este foarte bine dotat, modern. Care medic tinar nu ar vrea sa fie titularizat acolo?

Raspunde
Rusine aprilie 24, 2024 at 1:01 pm

Doamna, la ce ai facut/crescut … te poti duce direct acolo unde nu te mai vede nimeni. RUSINE !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.