BREAKING NEWSELECTORALE

Canalizare la standarde europene în comuna Bârsana!

Înființarea unui sistem de canalizare în comuna Bârsana a reprezentat cea mai mare presiune atât pentru operatorii economici, cât și pentru persoanele fizice sau instituții. După parcurgerea tuturor etapelor necesare, respectiv aprobări și avize, în 16 ianuarie 2024 a fost semnat contractul de finanțare pe Programul Național ”Anghel Saligny” cu Ministerul Dezvoltării, în sumă de 22 de milioane de lei.

În 2 aprilie, primarul Teodor Stefanca a semnat ordinul de începe al lucrărilor pentru proiectul privind ,,înființarea rețelei de canalizare și stație de epurare în comuna Bârsana’’.

În prima etapă sunt stabilite lucrări pe întreg Drumul Județean (de la intrarea în localitatea Nănești și până la ieșirea din localitatea Bârsana), cât și instalarea stației de epurare și a celei de pompare. În etapa a doua este pregătit un proiect de extindere a rețelei de canalizare, iar după obținerea contractului de finanțare se va realiza întregul sistemul de canalizare care însumează o lungime totală de 44 km.

În Bârsana este unul dintre cele mai extinse sisteme de canalizare din mediul rural, de unde rezultă și complexitatea implementării acestui proiect.

Teodor Stefanca este unul dintre primarii foarte harnici din Maramureșul Voievodal de care, personal, sunt foarte mândru și este candidatul PSD Maramures cu care ieșim cu încredere în fața alegătorilor, în 9 iunie, pentru a cere un vot de continuitate în Bârsana!

Material susținut de PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: DRAMĂ ÎN LĂPUȘUL ROMÂNESC – Tânăra care suferise arsuri într-un incendiu a decedat

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Un motociclist din Satu Mare a lovit un câine în Sat Șugatag. Doi răniți

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Fără permis și băut un tânăr din Valea Vișeului a făcut prăpăd în Crasna Vișeului. Mașina distrusă în totalitate (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.