BREAKING NEWSImportant

FOTO – Protest al angajaților de la Registrul Comerțului din Maramureș

Astăzi, angajații de la Registrul Comerțului din Maramureș, au cotinuat seria de proteste organizate la nivel național, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de inechitățile salariale. Într-un comunicat de presă, oficialii Sindicatului Angajaților din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC), afiliat la Federația PUBLISIND și la Blocul Național Sindical anunță că principalele nemulțumiri se referă la inechitățile salariale și a discriminării salariaților din ONRC față de celelalte categorii de angajați din familia ocupațională justiție.

Tratamentul este unul disproporționat în raport cu importanța activităților derulate și cu nivelul de complexitate a muncii prestate de salariații din ONRC în actualul context economic și financiar marcat de obligațiile legate de implementarea PNRR, mai precizează aceștia.

În perioada 18-22 aprilie, membrii SAONRC au fost în grevă japoneză, la nivel național, însă şi-au îndeplini atribuțiile de serviciu cu exces de zel. Ieri a început seria de proteste în mai multe județe din țară, iar acțiunea continuă și astăzi. Angajații Oficiului Comerțului Maramureș protestează începând cu ora 13.30, în fața sediului instituției. Vineri, 26 aprilie o parte dintre angajații instituției maramureșene se vor deplasa la București unde vor protesta în fața Ministerului de Justiție.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Vom produce energie electrică în județul Maramureș

Redactie

BORȘA: Puștan beat implicat într-un accident. Șoferul nevinovat i-a distrus mopedul

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Creșterea tarifului la apă solicitată de Vital S.A. a picat la vot la limită în ședința de Consiliu Local

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.