Eveniment

Manzilac Aurel Alexa a dispărut de acasă şi este căutat de familie

Manzilac Aurel Alexa, în vârstă de 43 de ani, a plecat de acasă luni, 22 aprilie. A fost văzut în zona magazinului din Tăuţii Măgherăuş, drumul Nistrului spre Buşag.

La data dispariției era îmbrăcat cu salopetă albastră, pantaloni negri de trening și cizme din cauciuc, avea un rusac verde.

„Rugăm toți cei care l-au văzut sau au informați despre el să sune la nr. de tel 0744145092 sau să anunţe cea mai apropiată secție de poliție.

De asemenea vă rugăm pe cei cunoscuți să nu trimiteți mesaje mamei noastre sau să sunați pe messenger, pentru că are probleme cu inima”, spun apropiaţii bărbatului.

Ce spune Poliția

La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați despre faptul că, la data de 22 aprilie 2024 – MANZILAC ALEXA AUREL – din Nistru, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

SEMNALMENTE: 170 cm înălțime, greutate 60 kg, constituție atletic, păr șaten, are mustață și barbă.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o bluză tip salopetă de culoare albastră , pantaloni negri și cizme din cauciuc.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Te-ar putea interesa si

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Băimăreanul care a furat produse cosmentice dintr-un supermarket, identificat de poliţişti

Vasile Dale

LA FURAT ÎN TOIUL NOPŢII: Băimărean prins în flagrant de proprietari

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Oana Puicar, o tânără din Strâmtura, are nevoie de ajutorul nostru!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.