BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile accidentului LIVE din intersecția bd Republicii cu București din Baia Mare

Astăzi în jurul prânzului la intersecția bulevardelor Republicii cu București din Baia Mare a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul a fost surprins de o cameră de bord instalantă la bordul unui autoturism. Conform imaginilor șoferul unui autoturism care circula pe bd București și vira stânga pe bd Republici ar fi forțat culoarea galbenă a semaforului (probabil chiar roșu). În același timp șoferul care circula de pe bd Republicii și efectua stânga pe bd București a pornit pe culoarea verde a semaforului.

Impactul dintre cele două mașini nu a mai putut fi evitat, iar mașina care ar fi vinovată de producerea accidentului a lovit ușor încă o mașină care vira stânga.

Din fericire nimeni nu a fost rănit însă traficul în zonă a fost dat peste cap.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Trafic îngreunat pe DN 1C, la Şomcuta Mare. Remorca unui TIR s-a desprins

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Incendiu violent într-o gospodărie din Dămăcușeni

Vasile Dale

RUTIERE: Bărbați fără permis și cu alcoolemie depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice

Redactie

1 mesaj

Galben aprilie 26, 2024 at 9:29 am

Contrar a ceea ce afirmati, cum ca soferul asa zis nevinovat pleaca CORECT pe verde, in filmare se vede clar ca acesta porneste fix cand se schimba semaforul din rosu in galben, ceea ce este categoric interzis. Culoareabgalbena tocmai pentru a se evita astfel.de.situatii exista. Dupa verde, pe galben sa poti intra daca franarea de urgenta nu mai poate fi facuta in comditii de siguranta, dupa rosu sa te pregatesti pentru verde. Sub nicio forma nu esre permisa plecarea pe galben inainte de cerde. Asa ca ori e culpa comuna ori vinocatul.e.cel care a pornit pe galben si fara sa se asigure. Ca putea sa vada ca nu are.inca spatiu, nu?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.