BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer beat a intrat cu mașina în terasa unei pizzerii din Baia Mare (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs puțin după miezul nopții pe strada Victoriei din Baia Mare. Echipajele de intervenție au fost sesizate la 112 despre eveniment la ora 0.30.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani din Baia Mare s-a urcat la volanul unui autoturism deși consumase băuturi alcoolice. A condus mașina pe strada Victoriei iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar și s-a oprit în teresa restaurantului Pizza 15. Din fericire la aceea oră târzie nu era nimeni nici pe trotuar și nici pe terasă.

Bărbatul a refuzat să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare de echipajul medical al Ambulanței. Au venit și pompierii de la descarcerare care au asigurat zona pentru a nu se produce alte incidente.

Polițiștii l-au testat pe șoferul rezultatul etilotestului a indicat 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de condcuerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Permisul de conducere i-a fost reținut.

Trebuie să spunem și faptul că nu este pentru prima dată când terasa pizzeriei este distrusă de un autoturism scăpat de sub control. În 21 iunie 2022 un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice dar și a substanțelor interzise a distrus atât terasa cât și autoturismul cu care circula. Mașina era și furată. La momentul respectiv imagini de la locul accidentului au fost transmise pe rețelele de socializare atât de șofer, cât și de prietenii acestuia.

Ce spune Poliția: Trei persoane depistate de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Conducerea unui vehicul de către o persoană aflată în stare de ebrietate este ilegală și în același timp periculoasă. Consumul de alcool afectează abilitățile necesare pentru a conduce în siguranță, poate determina producerea de accidente rutiere și persoanele depistate în timp ce conduc cu o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat sunt cercetate pentru comiterea infracțiunii.

Astă – noapte, la ora 00:27, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la intersecția străzii Victoriei cu str. I. L. Caragiale s-a produs un accident rutier cu pagube materiale.

Cercetările efectuate la fața locului au relevat că un tânăr de 33 ani, care conducea  un autoturism, ar fi pierdut controlul autoturismului și a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, unde a intrat în coliziune cu terasa unui local public.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, polițiștii din Baia Mare au oprit un autoturism condus pe strada Progresului. La volan a fost identificat un băimărean de 35 de ani, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu apartaul etilotest, care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Și polițiștii din Baia Sprie au oprit astă-noapte, la ora 00.45, un autoturism condus pe strada Câmpului din oraș. La volan a fost identificat un tânăr de 31 de ani, domiciliat în comuna Șișești. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și polițiștii continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Dosar penal pentru o maramureşeancă de 61 de ani, prinsă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Vasile Dale

Bărbat găsit spânzurat de clanța ușii în Ferneziu. A fost descoperit chiar de fiica lui

Redactie

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Poliţia încalcă legislaţia rutieră în timpul deplasării pe şosele (ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ)

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 26, 2024 at 10:58 am

e ok nu se intampla nimic, si directorul ARAMIS e acasa deja bine mersi, ma rog acasa, nu-l verifica nimeni, teoretic e acasa, practic numa bunu Dumnezeu stie care-i treaba, deci LIBER la condus bauti si drogsti in continuare, chiar daca omorati oameni nu se intampla NIMIC, bani sa aveti…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.