BREAKING NEWSImportant

FOTO – Mistere și multă veselie la Cavnic alături de jandarmii montani în Săptămâna Verde

Săptămâna Verde a fost pretextul perfect pentru elevii Colegiului Economic ,,Pintea Viteazul” din Cavnic să-i invite pe jandarmi la școală pentru o nouă ,,lecție” interactivă despre munte și natură.

Deși s-au întâlnit de mai multe ori cu jandarmii montani, atât la școală, cât și pe munte, nu mică le-a fost mirarea copiilor când jandarmii au intrat în clasă cu o cutie plină ochi cu… mistere. Situația a stârnit curiozitate dar și multe zâmbete pentru că au înțeles că vor juca un joc interactiv. Și nu s-au înșelat. În cutie se aflau mai multe obiecte specifice jandarmeriei montane pe care copiii, cu ochii acoperiți, trebuiau să le ghicească și să le denumească. Ropote de aplauze sau vesele exclamații umpleau sala de clasă cu fiecare descoperire reușită. Dar și încurajări pentru cei mai puțin inspirați în a ghici obiectul găsit în cutia cu mistere.

Și după ce toate obiectele au fost identificate, jandarmii le-au reamintit copiilor la ce folosesc acestea. De asemenea, le-au vorbit despre frumusețea naturii, despre drumeții, dar și despre reguli, fără de care, nicio activitate nu ar fi posibilă.

Spiritul de echipă, prietenia, dar și competitivitatea elevilor a făcut ca activitatea de astăzi să fie o reușită, așa cum le-am promis.

Și ca de fiecare dată, ne-am încărcat cu energia lor pozitivă și cu zâmbetul lor frumos.

Vă mulțumim dragi copii!

Te-ar putea interesa si

LIPSIRE DE LIBERTATE ȘI OMOR – Tânărul din Baia Mare, principalul suspect în crima din Satu Mare, a fost reținut

Vasile Dale

EXCLUSIV / PRĂPĂD LA BORȘA: Păduri seculare rase de pe suprafața pământului. Se cere intervenția Ministrului Mediului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

14,5 milioane de lei pentru asfaltarea străzilor din Mireșu Mare!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.