ELECTORALEMaramuresul Istoric

PNL VIŞEU DE SUS: Decât o critică pasivă, mai bine o implicare activă!

Organizația Partidului Național Liberal Vișeu de Sus își dorește o campanie electorală curată și corectă. Facem apel la toți candidații să își exercite dreptul de a candida fără a duce o campanie de discreditare și denigrare a candidatului nostru, Radu Ioan Coman.

În nicio situație, PNL Vișeu de Sus nu încurajează atacurile personale, cele care țin de profesie, ori dezinformările cu privire la intențiile candidatului nostru, pentru că suntem cu toții oameni cu credință și frică de Dumnezeu.

Cu privire la afirmația despre închiderea celor două firme mari din oraș, cei care o fac arată doar felul în care ei ar proceda. Radu Ioan Coman, prin prisma experienței în antreprenoriat, va susține și va încuraja fiecare firmă care își dorește să se dezvolte, dar și cele existente și deja dezvoltate. În cei 17 ani de muncă, a deschis peste 600 de firme în Maramureșul Istoric. Într-adevăr, însă, în Vișeu de Sus există loc pentru mai mult decât aceste două firme. Este necesar și corect ca toate firmele care activează într-un anumit domeniu să se afle pe picior de egalitate în fața administrației locale.

Cu privire la afirmația conform căreia dacă ar câștiga Radu Ioan Coman, actualii angajați ai celor două firme ar rămâne fără loc de muncă, menționăm că lucrurile stau altfel. Dimpotrivă, prin permiterea accesului la lucrări publice pentru orice firmă, în mod corect, legal și transparent, se vor crea noi locuri de muncă. Mai multe firme vor avea nevoie de forță de muncă.

Cu privire la afirmația conform căreia dacă nu va mai lucra Conrep SA în Vișeu de Sus, nu se vor finaliza proiectele și nu vor începe altele noi, vă amintim că și aici lucrurile stau total altfel. În momentul de față, lucrările și proiectele orașului așteaptă disponibilitatea acestei firme, care nu poate lucra în toate șantierele în același timp. Din acest motiv lucrările se desfășoară într-un ritm lent. Cinci firme diferite, pot însemna cinci șantiere diferite în care lucrările avansează în același timp. Prin urmare, putem dezvolta orașul mult mai repede și mai eficient.

Cu privire la afirmațiile privind parcursul profesional al candidatului nostru Radu Ioan Coman, menționăm că ani la rând a primit premiul pentru Contabilul nr. 1 al Județului Maramureș. Aceste distincții se acordă în funcție de merite și după anumite criterii stabilite de profesioniști. Aceștia cu siguranță sunt mai îndreptățiți decât cei care pun etichete în mod gratuit, savurând cafeaua.

Partidul Național Liberal poate câștiga alegerile alături de Radu Ioan Coman fără a fi nevoit să apeleze la discreditarea și denigrarea celorlalți candidați. Dorim succes tuturor candidaților și vă sfătuim să vă ghidați după principii și valori, așa cum o facem și noi!

Material susținut de PNL Maramureș

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / CA ÎN FILMELE CU MAFIOŢI: Directorul unei firme din Vişeu de Sus lovit în cap în trafic. Suspectul ar fi “finuţul” unui fost inspector şef al Poliţiei Maramureş (ACTUALIZARE)

Redactie

BOGDAN VODĂ: Un tânăr de 19 și-a bătut mama și a alungat-o din casă

Vasile Dale

POIENILE DE SUB MUNTE: Doi maramureșeni coborau cu țigări de contrabandă în valoare de un miliard de lei vechi de pe granița cu Ucraina (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.