BREAKING NEWSELECTORALE

BÂRSANA: Căminul cultural a fost nu doar reabilitat, ci și extins printr-o finanțare de 500 mii de euro

Primarul comunei Bârsana, Teodor Ștefanca este un profesionist în administrație, care înțelege că adevărata valoare pentru o comunitate nu vine doar din dezvoltarea infrastructurii ci și din investițiile în domeniile esențiale: educație, sănătate și cultură. Sub conducerea sa vizionară Bârsana a cunoscut o transformare semnificativă, cu un accent deosebit pe consolidarea și promovarea identității culturale locale.

Unul dintre proiectele prioritare ale primarului Ștefanca a fost revitalizarea căminului cultural din satul Bârsana. Recunoscând rolul central al culturii în consolidarea comunității, acesta a mobilizat resurse considerabile pentru a moderniza acest spațiu vital.

Prin obținerea unei finanțări de 500.000 de euro pe AFIR, Componenta 1, în cadrul programului național de dezvoltare rurală, căminul cultural a fost nu doar reabilitat ci și extins. Aici a avut loc înlocuirea acoperișului și adăugarea de elemente arhitecturale care îmbogățesc esteticul locului.

Bârsana nu este doar o comună care valorizează tradițiile, ci și membru fondator al proiectului „România Remarcabilă”, alături de alte 11 comune din țară. Acest angajament față de cultura, tradițiile și folclorul local este remarcabil și arată dedicarea neclintită a primarului Ștefanca față de valorile care definesc comunitatea sa.

Datorită acestor eforturi, Bârsana este acum mai mult decât un loc de trai; este un simbol al mândriei și identității regionale, un loc unde fiecare cetățean poate simți că aparține unei comunități vii și înfloritoare.

Cu lideri precum Teodor Ștefanca merg #cuîncredere spre alegerile din 9 iunie, știind că maramureșenii vor alege conducători care au dovedit că le pasă de nevoile lor!

Material susținut de PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

MARAMURESUL SALBATIC – PENTRU 10 LEI: SNOPIT IN BATAIE SI LASAT INCONSTIENT INTR-O BALTA DE SANGE. AGRESORII SUNT LIBERI. PROCURORII N-AU CERUT ARESTAREA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Vasile Dale

PARANGHELIA DE LA COLTĂU: Au amendat ”organizatorul” cu 2.000 de lei. Cine este? E secret de stat (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIVITATE: UN CUNOSCUT SAXOFONIST A AGRESAT VANZATOAREA UNUI MAGAZIN DIN BAIA MARE. MOTIVUL ESTE HALUCINANT

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 27, 2024 at 10:22 pm

felicitari primarului, Zetea ce treaba are cu aceste realizari?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.