BREAKING NEWSImportant

Topul celor mai potrivite sloturi cu temă de plajă în 2024

De la lansarea primului joc de pacanele în 1894, care avea 4 simboluri și 3 role și până la sloturile moderne, 3D, cu 5, 6 sau 7 role ori role infinite (Infinity Reels), această categorie de jocuri de noroc a progresat enorm. După în 1976, atunci când a fost prezentat primul slot video (Fortune Co), jocurile de aparate au început să aibă teme, să dispună de simboluri speciale Wild și Scatter și de funcții speciale, precum Bonus, Gamble, Free Spins și altele.

Sloturile moderne sunt impresionante, prezentând grafică și animații 3D, muzică de top și introduceri spectaculoase. Există și jocuri ca la aparate cu tema legată de sezon (vară, iarnă), de sărbători (Valentine’s Day, Paște, Crăciun, Halloween) și multe altele. Unele dintre aceste păcănele oferă speciale cu runde gratuite, iar pentru cele mai populare sloturi, operatorii acordă rotiri gratuite sau bonus cash, precum Vulcan Vegas bonus fara depunere.

Jocurile de aparate cu temă legată de plajă sunt foarte apreciate de jucători. Chiar și producătorii de pacanele au creat numeroase jocuri bazate pe această temă, printre ei numărându-se Netent, Yggdrasil, Play’n Go, ELK Studios, Wazdan, Playtech sau Pragmatic Play. Cele mai populare sloturi cu plajă, valuri, mare, pescăruși și voie bună sunt gata să fie jucate și în 2024 de către jucătorii de cazino cărora le place vara.

1. Wild Beach Party

Pragmatic Play a creat acest joc cu temă de vară în 2022. Slotul Wild Beach Party face parte din categoria pacanele Cluster Pays, în care combinațiile câștigătoare se formează în legături de mai multe simboluri (între 5 și peste 15 simboluri).

RTP-ul slotului este 96.53%, iar dacă se activează funcția Buy Free Spins, RTP-ul devine 96.45%. Volatilitatea este mare. Grila este formată din 7 rânduri și 7 role. Printre funcțiile speciale se evidențiază Tumble Feature (câștiguri multiple) și multiplicatorii Wild (până la 256x în jocul de bază și 729X în timpul specialei).

Pot fi câștigate 10, 12, 15, 20 sau 25 rotiri gratuite, iar funcția Buy Free Spins permite achiziționarea în joc a specialei. Slotul Wild Beach Party dispune de un fundal muzical antrenant.

2. Sunset Beach

Playtech este studioul care a lansat în 2015 Sunset Beach. Grila jocului este formată din 3×4 rânduri și 5 role, iar jucătorul poate paria pe 80 de linii de plată. RTP-ul jocului este 95%. Volatilitatea este medie.

Se poate juca până la patru aparate simultan, iar speciala vine cu 15 rotiri gratuite. În plus, pot fi câștigate runde gratuite fără limită. Simbolurile Wild devin Expanding Wild în timpul jocului și se clonează pe toate cele patru aparate.

3. Beach Life

În 2006, Playtech lansa slotul Beach Life, un joc de pacanele cu jackpot progresiv. Până în 2024, valoarea medie a jackpoturilor câștigate la acest joc ca la aparate este de 2.55 milioane Euro. Cel mai mare câștig acordat este de 6.21 milioane Euro, iar cel mai mic valoareaza 382358 Euro. Jackpot-ul a fost câștigat de 16 ori până în 2024.

Valoarea inițială a jackpot-ului începe de la 50000 Euro. Jocul are o grilă formată din 3 rânduri și 5 role, iar mizele pot fi plasate pe 20 de linii de plată. RTP-ul este 93.25%, iar volatilitatea este medie. Jackpot-ul se câștigă cu 5 simboluri Wild. Funcția specială este Sunken Treasure Bonus, toate câștigurile bonus fiind multiplicate cu valoarea mizei pariate pe linie.

4. Baywatch

Până în 2024 au fost lansate două sloturi dedicate serialului cu salvamari atât de popular în anii ´90. Unul aparține producătorului IGT, iar celelalt a fost lansat de Playtech. Jocul ca la aparate de la Playtech a fost prezentat în 2011. Acesta are o grilă formată din 3 rânduri și 5 role, iar jucătorii pot plasa mize pe 30 de linii de plată. RTP-ul jocului este 93.67%, iar volatilitatea este medie.

Sunt disponibile două simboluri Wild, unul dintre acestea, Speed Boat Wild, făcându-și apariția pe cea de-a treia rolă. Speciala se joacă doar cu trei tipuri de simboluri, care sunt disponibile doar în timpul rotirilor gratuite. În timpul specialei poate fi câștigat jackpot-ul progresiv.

Pentru a câștiga pot-ul cash trebuie parcurse etapele Rescue Man (3 niveluri completate), Rescue Woman (4 niveluri completate) și Rescue Child (8 niveluri completate). Pentru a progresa, jucătorul trebuie să colecteze cât mai multe colace de salvare, care îi permit să adune rotiri gratuite necesare pentru a câștiga jackpot-ul progresiv.

Alte jocuri de pacanele cu temă de plajă populare

Pe lista jocurilor tematice de plajă figurează multe alte sloturi precum:

  • Mega Fortune Dreams
  • Wild Water
  • Spinions Beach Party
  • Aloha Cluster Pays
  • Sam on the Beach
  • Tiki Beach
  • Miami Beach
  • Hawaiian Dream
  • Tropic Paradise
  • Sunny Beach
  • The Party Guy
  • Reggae Rhythm
  • Hot Party Deluxe
  • Aloha Wild
  • Candy Island Princess
  • Wacky Waves
  • Easter Island
  • Blender Blitz

Indiferent de titlul ales, jucătorii vor avea parte de distracție din plin, iar vara 2024 va fi și mai fierbinte în cazinourile online.

Te-ar putea interesa si

DE ZIUA EUROPEANĂ 112: Mai multe clădiri din Maramureş, iluminate în roşu

Redactie

UN NOU SCANDAL MOCNEȘTE: Subalternii l-au reclamat pe șeful Poliției Sighetu Marmației la IPJ Maramureș că a emis o dispoziție ilegală. Șeful SPR Maramureș a știut oare?

Vasile Dale

Ionel Bogdan: „Îi mulțumesc primarului comunei Săcălășeni, domnul Emilian-Gheorghe POP, pentru că a venit în echipa care muncește cu folos pentru Maramureș!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.