BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Patru vânzătoare s-au luptat cu un hoț în LIDL-ul din Baia Sprie! (ACTUALIZARE)

Imagini incredibile au fost surprinse în această seară într-un supermarket din centrul orașului Baia Sprie. Patru vânzătoare și un bărbat s-au luptat efectiv cu un individ care au fi sustras produse pe care le-a ascuns în haine și care a intenționat să iasă pe la casele de marcat.

Alarmele senzoriale s-au declanșat iar individul ar fi îmbrâncit o clientă în încercarea de a fugi din magazin. Patru femei aflate la casele de marcat s-au luptat la propriu cu individul pentru a-l reține până la sosirea firmei de securitate.

Un echipaj al Poliției orașului Baia Sprie a venit la fața locului. Polițiștii l-au preluat pe individ și l-au dus la sediul Poliției Baia Sprie pentru audieri. Se pare că individul ar fi sustras cafea și ciocolată.

Ce spune IPJ Maramureș

Aseară, la ora 21.20, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt dintr-un centru comercial.

La fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 32 de ani din Baia Sprie, iar primele verificări efectuate au relevat faptul că acesta ar fi trecut pe lângă casele de marcat, fără a achita contravaloarea bunurilor luate de pe rafturi.

Bunurile, în valoare de aproximativ 110 lei, au fost recuperate. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

Un agricultor din Târgu Lăpuş şi-a „înflorit” afacerea. Cât costă un kilogram de căpşune îţi culegi singur fructele

Redactie

CÂINE POLIŢIST ÎN ACŢIUNE: Ţigări de contrabandă depistate de flerul câinelui VIS (FOTO)

Vasile Dale

A ADORMIT COCOȚAT ÎN CĂRUȚA PLINĂ CU LEMNE: Un căruțaș beat sforaia în mijlocul drumului (foto/video – Actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Hater aprilie 29, 2024 at 10:17 pm

A se observa cum „doamna de la paza” – ultima din drepta cu insigna la brat e depășită de situație, iar angajatele / casieritele „halterofile” – luati-o ca pe un compliment, il opresc pe hot!

Felicitari angajatelor! Iar pt doamna paznic un downgrade catre o farmacie Catena …

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.