BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat a fost bătut în autobuzul Baia Sprie – Baia Mare (ACTUALIZARE)

Imagini greu de urmărit ieri după-amiază pe autobuzul Urbis care circula pe ruta Baia Sprie – Baia Mare. Un călător a fost agresat de alți doi cetățeni aflați în mijlocul de transport. Bătaia s-a petrecut sub privirile neputincioase ale mai multor călători printre care și copii. Motivul scandalului încă nu a fost elucidat de către polițiști.

Șoferul autobuzului a fost cel care a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției. Un echipaj de la Poliția orașului Baia Sprie s-a deplasat pe strada Forestierului din Tăuţii de Sus, unde oprise autobuzul în stație.

Oamenii legii au identificat victima, un bărbat de 23 de ani din Baia Sprie. Totodată, l-au identificat și pe unul dintre agresori. Este vorba de un bărbat de 24 de ani din Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri după amiază, ora 17:12, Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la un scandal într-un mijloc de transport în comun, care circula pe ruta Baia Mare – Baia Sprie.

Polițiștii din Baia Sprie s-au deplasat de urgență pe strada Forestierului din Tăuții de Sus unde, în stația de autobuz, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că acesta ar fi fost agresat de către un alt tânăr, de 24 de ani, din Baia Mare.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA APA: O tânără de 22 ani s-a înecat sub privirile iubitului

Vasile Dale

Decizie după crima din Maramureș: Pădurarii vor primi arme pentru a se putea apăra

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendii violente la Chelința și Cetățele. Două case afectate de flăcări în Țara Codrului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.