BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Și-a bătut soția dar a agresat și un tânăr: Un bărbat din Seini a fost trimis după gratii pentru 30 de zile

La data de 28 aprilie a.c., Poliția orașului Seini a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune. La fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, iar primele verificări au relevat faptul că acesta ar fi fost lovit, pe fondul consumului de alcool, de către un tânăr de 29 de ani. Victima a fost transportă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi agresat-o și pe soție, o tânără de 26 de ani.

În baza probatoriului administrat, ieri, 29 aprilie, polițiștii au dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astazi, tânărul a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În continuare, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie.

Judecătorii l-au trimis după gratii

GASPAR ELISEIInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 1604/197/P/2024 din 30.04.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 30.04.2024, până la data de 29.05.2024 inclusiv, a inculpatului Gaspar Elisei, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, prev. de art. 199 alin. (1) rap la art. 193 alin. (2) C.pen., și lovirea sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. (2) ind.1 lit. d) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) ?i art. 41 alin. (1) C.pen.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu reprezentatul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 30.04.2024, ora 13:30. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  1728/2024  30.04.2024

Inculpatul a contestat decizia la Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Școlile din România rămân închise până după Paști

Vasile Dale

Școala ”Lucian Blaga” din Baia Mare- abuzuri, tratamente preferențiale și prejudicii cu multe zerouri din banii publici (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Băiețel de 12 ani rănit într-un fier ieșit din trotuar în parcul Mara din Baia Mare. Părinții dau în judecată Primăria Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.