BREAKING NEWSELECTORALE

Doru Dăncuș  și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare!

Primarul interimar al municipiului Baia Mare, Doru Ioan Dăncuș,  a intrat oficial în cursa la finalul căreia va fi ales cel care va conduce destinele orașului  în următorii  patru ani. Asta după ce în cursul zilei de 30 aprilie, însoțit de  echipa PSD pentru Consiliul Local Baia Mare,  s-a  prezentat  la  Biroul  Electoral, pentru a îndeplini formalitățile legate de depunerea oficială  a candidaturii sale pentru mandatul în fruntea administrației locale .

”Cu încredere în băimăreni și în Baia Mare, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare! ”

La doar câteva minute după depunerea candidaturii  și la 5 luni după preluarea funcției de primar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș a ales să iși asume această candidatură  pentru a putea continua munca începută .

„Iubirea dintre băimăreni, dragostea pe care o avem cu toții pentru Baia Mare este suprema tărie a orașului nostru. Dragostea pentru băimăreni m-a făcut să îmi asum această candidatură și să pun la dispoziția băimărenilor toată priceperea, determinarea și experiența mea administrativă. De astăzi, continuăm munca pe care am început-o în urmă cu cinci luni de zile, cu mai multă putere și mai multă determinare pentru acest oraș. În următorii patru ani, nu Baia Mare va concura cu alte orașe din țară, ci alte orașe din țară vor încerca să concureze cu noi!” a spus Doru Ioan Dăncuș.

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Baia Mare a ținut să menționeze că iși dorește sătransforma Baia Mare intrun  pol de dezvoltare a regiunii de nord-vest  și că în acest sens va fi susținut  de o echipă puternică de specialiști, echipa PSD pentru Consiliul Local Baia Mare.

Doru Ioan Dăncuș : ” Sunt copleșit de încrederea și susținerea pe care dumneavoastră, băimărenii, alături de colegii și prietenii mei din Partidul Social-Democrat mi-o oferiți. Vă mulțumesc din suflet! Mulțumesc, de asemenea, prietenului meu Gabriel Valer Zetea. Este omul alături de care am muncit în această perioadă, cel care mi-a fost alături atunci când mulți au încercat să ne înlăture și să pună Baia Mare într-un colț întunecat. Când am văzut cu câtă înverșunare și determinare încearcă unii politicieni fără scrupule să pună mâna pe Baia Mare, acela a fost momentul în care am hotărât că trebuie să candidez!

Alături de cea mai puternică echipă, formată din profesioniști desăvărșiți din toate domeniile, echipa PSD pentru Consiliul Local Baia Mare, vom transforma Baia Mare în cel mai important pol de dezvoltare a regiunii de nord-vest și, de ce nu, chiar din România.

Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că nu o să-i dezamăgesc nici pe colegii mei, dar nici pe dumneavoastră, băimărenii. Aveți încredere în noi, aveți încredere în PSD Baia Mare! ”

Te-ar putea interesa si

FOTO: O pisică dornică de atenţie l-a eclipsat pe premierul Ciucă în timpul unui discurs susţinut la Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran pune piciorul în prag: ”Fără pensii nesimțite!”

Redactie

PROTEST CU BANDEROLE ALBE: Ambulanţierii maramureşeni, protestează împotriva presiunilor exercitate de primarul din Ulmeni asupra reprezentanților Ministerului Sănătății

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.