Important

„O noapte furtunoasă” se joacă la ATP Tech Center în data de 14 mai

Spectacolul „O noapte furtunoasă” se joacă ATP Tech Center, în data de 14 mai, începând cu ora 19.00. Vor urca pe scenă: Aurelian Temișan – Jupan Dumitrache, Ovidiu Cuncea – Nae Ipistatul, Adrian Nartea – Chiriac, Monica Davidescu – Veta, Monica Odagiu – Zita, Cosmin Vijeu – Rică Venturiano, Radu Ștefan Bănică – Spiridon. Scenografia: Gabi Albu: Costumele: Elida Toma; Foto: Horia Stan; Scenografia: Gabi Albu.

Regizorul Alexandru Nagy mărturiseşte: Cu “O noapte furtunoasă” pot sã spun că închid un cerc sau un ciclu al titlurilor “porte-bonheur” pentru cã în 2003 cu ocazia anului Caragiale am realizat prima montare si debutul meu in teatrul de amatori, la vârsta de 13 ani, regizandu-i pe colegii mei de clasa si interpretandu-l pe Jupân Dumitrache. La 19 ani distanta, aceasta montare inspiratã de atmosfera “Peaky Blinders” aduce în fața publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și se dorește a fi o punte între generații.
Demistificată și interpretată într-o cheie modernă, la granița dintre teatru și film dar păstrând intact textul lui Nenea Iancu, această variantă ne permite să intrăm adânc în ițele amoroase încâlcite din spatele poveștii pe care o știm cu toții. Dar cât de bine o știm?
Cât de sigur Jupân Dumitrache este orbit de gelozie. Ce legături mai există între Nenea Nae și Veta? Răspunsurile le veți descoperi numai abandonându-vă complet în această propunere, petrecând cu noi o noapte într-adevăr furtunoasă în care sigur, totul se termină cu bine. A fost o reală plăcere revizitarea acestei capodopere în compania atât de selectă a actorilor totali ce întrupează persoanele lui Caragiale.

Te-ar putea interesa si

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Organizația de Management al Destinației Maramureș – finanțată prin PNRR

Redactie

CORONAVIRUS: Acțiunile polițiștilor din Maramureş pentru protejarea populației, prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.