BREAKING NEWSELECTORALE

Deputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Punem discuția cu băimărenii pe primul loc: azi ne vedem pe terenul de atletism, în Parcul Mara și pe strada Grănicerilor”

Sub sloganul „Punem discuția cu tine pe primul loc. Ne vedem la tine în cartier!”, echipa PSD Maramureș și-a reconfirmat ieri angajamentul față de comunitatea din Baia Mare. Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților pentru președinția Consiliului Județean a arătat că, alături de colegii din PSD Baia Mare și de candidatul pentru Primăria Municipiului Baia Mare, Dancus Ioan Doru au vizitat cartierele orașului începând cu Piața Albina, continuând în Zona Meda – Aleea Rotundă și încheind ziua în Piața Gării.

Astăzi, dialogul nostru cu băimărenii va continua pe Terenul de atletism cu începere de la ora 16.00, în Parcul Mara de la ora 18.00 și în parcarea Lidl de pe strada Grănicerilor începând cu ora 20.00, iar mâine ne vom întâlni cu locuitorii din Valea Borcutului și din cartierul Ferneziu”, a precizat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru președinția Consiliului Județean.

Aceste întâlniri directe cu cetățenii sunt esențiale, pentru că băimărenii și maramureșenii merită mai mult decât proiecte abandonate pe hârtie și promisiuni care nu se materializează. ”E timpul pentru acțiuni concrete, iar în mandatul nostru exact asta vom oferi. În calitate de candidat pentru președinția Consiliului Județean Maramureș și ca președinte al PSD am stabilit standarde clare pentru această campanie electorală de la care nu mă voi abate nici eu: sinceritatea și realitatea. Am solicitat tuturor candidaților noștri să fie onesti și să promoveze pe pliante doar proiectele realizabile în următorii patru ani. Am convingerea că, împreună, formăm cea mai puternică echipă. Avem încredere în Baia Mare și în Maramureș și sunt sigur că în 9 iunie, băimărenii și maramureșenii vor avea încredere în echipa PSD. Continuăm să construim, să dezvoltăm și să împlinim, pentru că puterea noastră stă în unitatea și forța comunității noastre”, a subliniat deputatul PSD Gabriel Zetea, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Te-ar putea interesa si

PĂRINŢII ŞI POLIŢIŞTII O CAUTĂ: Minoră de 17 de ani din Cavnic a fugit de acasă

Redactie

Exclusiv video: Trei trenuri blocate în halta Satulung din cauza altui tren defect la Fersig (actualizare)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierii locali au ales viceprimarul în persoana Danielei Onița Ivașcu. Au existat trei propuneri

Redactie

1 mesaj

mo mai 9, 2024 at 8:49 am

atat puteti? sa va dati intalniri! ceva solutii/promisiuni pentru rezolvarea problemelor arhicunoscute nimic? tot dupa ciolan ca si cainii vagabonzi? apropo, cum de v-ati schimbat culoarea de fundal la toate logo-urile din rosu in albastru? asa credeti ca scapati de ciuma rosie? sau vreti sa aratati ca sunteti o apa si-un pamant cu astialalti a lui Ionel?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.