ELECTORALEEveniment

Doru Dăncuş: „Vă cer, în primul rând dumneavoastră să fiți amabili, să fiți oameni și să respectați”

Doru Dăncuş: Am intrat în politică pentru oameni și dincolo de rivalitățile politice și micile certuri dintre oponenți, trebuie să ne uităm serios la lucruri și să înțelegem că în politică ne implicăm pentru oameni și pentru societate. Eu vreau să rămân un om între oameni și să răspund solicitărilor tuturor.

Deși anulasem toate întâlnirile de ieri, am fost chemat să vin și să le vorbesc oamenilor. Am vorbit despre siguranța băimărenilor, despre cât de important este ca fiecare locuitor al acestui oraș să se simtă în siguranță atunci când merge pe stradă.

Eu am înțeles că a fi primar înseamnă să dialoghezi cu toți oamenii, să înțelegi și să rezolvi problemele comunității, să educi, să corectezi. Un primar bun merge în întâmpinarea problemelor, face demersurile necesare pentru prevenirea acestora, nu așteaptă ca ele să se întâmple și apoi reacționează. Și mai ales, nu merge doar acolo unde e bine organizat și să facă poze frumoase.

Acolo unde am fost solicitat de băimăreni, m-am prezentat. Acolo unde mi s-a arătat, unde mi s-a sesizat o problemă, am încercat să o rezolv și de multe ori am fost și aici în zonă la dumneavoastră, într-un cartier atât de frumos în care conviețuiți împreună etnii minoritare și majoritare.

„Încercați să fiți oameni, să vă respectați între voi fie că locuiți pe Craica, fie că locuiți pe Păltinișului, pe Grănicerilor sau pe Republicii. Respectați-vă între voi pentru că în Baia Mare, noi băimărenii, de aceea putem să mergem împreună și să fim uniți, pentru că ne respectăm între noi. Și vă cer asta în special celor care sunteți pe Craica și locuiți în niște condiții improprii. Știu că nu sunt cele mai bune condiții, știu că trebuie să facem ceva pentru dumneavoastră, să vă îmbunătățim condițiile, dar astăzi, aceasta este situația. Asta nu înseamnă că dumneavoastră nu trebuie să îi respectați pe cei din partea cealaltă de Craica de aici din zonă și să le creați anumite probleme”.

Vă cer, în primul rând dumneavoastră să fiți amabili, să fiți oameni și să respectați.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / TRAGEDIE ÎN LĂPUŞEL: Un celebru voluntar italian SMURD, Salvamont şi scafandru a accidentat mortal un bărbat, apoi a fugit

Redactie

INCENDII ÎN JUDEŢ: Foc la un grajd din Repedea şi la o colibă din Satulung

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / ACTUALIZARE: Accidente la Șurdești, Rona de Jos, Borșa și Dumbrăvița. Unul dintre șoferi avea 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

2 mesaje

Nu contează mai 11, 2024 at 12:29 pm

Pt care oameni ai intrat în politică,pt cei cu care furați și faceți afaceri de ani de zile!!!!

Raspunde
mo mai 12, 2024 at 12:09 pm

„Deși anulasem toate întâlnirile de ieri” – de ieri si din ultimii 4 ani…
„Încercați să fiți oameni, să vă respectați între voi” – respectati-va intre voi ca noi avem alta treaba pe spatele vostru..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.