BREAKING NEWSELECTORALEMaramuresul Istoric

VIȘEU DE SUS: 7 mai 2024 – o zi de neuitat! Nunta de Aur, 50 de ani de căsnicie pentru 125 de cupluri!

Cu nespusă bucurie și imensă satisfacție, vin să vă mulțumesc dumneavoastră, oameni frumoși la suflet și la vorbă, distinse cupluri din orașul nostru, pentru ziua memorabilă de care am avut parte! Vă mulțumesc, în numele întregii comunități, pentru modelul pe care îl reprezentați pentru noi toți, pentru exemplul de urmat, față de care suntem cu toții profund recunoscători

Am sărbătorit azi, 07.05.2024, a treia zi de Paște, Nunta de Aur, alături de 125 de cupluri care au împlinit cel puțin 50 de ani de căsnicie! Cu bune și cu rele, acești #OAMENI au învins provocările și greutățile vremurilor și, #împreună, au fost mai puternici. Eleganță, dar și modestie, rafinament, imens respect reciproc, dar și bucurie și multă recunoștință, dans, muzică și multă voie bună – de asta am avut azi parte, iar pentru toate acestea, mă înclin în fața dumneavoastră și vă mulțumesc!

Pe lângă cele 125 de perechi care au fost azi prezente la eveniment, am avut grija ca alte 38 de cupluri care, din motive obiective nu au putut să participe, să primească acasă, fiecare, câte o atenție din partea noastră, respectiv un tort, un buchet de flori, o șampanie și un „certificat de căsătorie de 50 de ani”.

Mulțumesc Consiliului Local al orașului nostru pentru susținerea acordată și mulțumesc tuturor celor care, prin munca și implicarea lor, au făcut posibil azi acest eveniment de neuitat! Fără voi toți, ziua de azi nu ar fi fost la fel de frumoasă!

Urez, încă o dată, un sincer „La mulți ani!” frumoaselor familii de azi și le doresc multă sănătate și viață lungă împreună!

Cu deosebit respect și multă apreciere, Primar, Coman Vasile

Te-ar putea interesa si

CAZ SOCANT LA ROHIA: TANAR ELECTROCUTAT PE UN STALP IN TIMP CE INLOCUIA BECURILE ARSE DE PE MARGINEA SOSELEI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FANTOMA SE INTOARCE: ACELASI CHIP A REAPARUT PE GEAMUL MASINII UNUI MARAMURESEAN DUPA SASE LUNI (FOTO SOCANTE)

Vasile Dale

HAI ÎN MARAMUREȘ: Trei evenimente de senzație în weekend în județ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.