Important

De Ziua Internațională a familiei, să vă bucurați de cei care vă sunt mereu alături! Nu lăsați să treacă nicio zi fără a le transmite celor dragi cât de mult înseamnă pentru voi!

Fie că s-au cunoscut în timpul şcolii, fie după ce au depus jurământul de credinţă, unii poliţişti maramureşeni şi-au jurat credinţă şi în plan personal.

Chiar dacă fiecare familie este diferită, toate au în comun dragostea și sprijinul reciproc. Când ne referim la familiile în care soţul şi soţia sunt poliţişti vorbim în mod deosebit cu respect, dar și cu gândul la sacrificiile și riscurile pe care amândoi şi le asumă zi de zi.

Să convieţuieşti într-o familie de poliţişti înseamnă să împarţi reuşitele dar şi grijile generate de serviciul fiecăruia, înseamnă să renunţi uneori la planurile personale în favoarea obligaţiilor impuse de profesie și, poate mai mult ca în alte familii, să găseşti înţelegere şi susţinere reciprocă.

Fie ca în fiecare familie să persiste căldura, armonia, susținierea și bunăstarea!

Te-ar putea interesa si

ESPERANDO: Campania “Sprijinul tău este un pas spre normalitate” se încheie

Redactie

BAIA MARE: Dosare penale pentru furtul unei biciclete şi a unor bani dintr-o casă de marcat

Vasile Dale

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.