Important

ACȚIUNE PE LINIA CRIMINALITĂȚII ECONOMICE: 12 operatori economici care desfășoară activități de alimentație publică și comercializare cu produse alimentare și nealimentare verificați de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au derulat activități specifice de verificare pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, a ilegalităților din domeniul turismului, a drepturilor de autor și de proprietate intelectuală, precum și pentru combaterea infracționalității comise în domeniul traficului și comerțului cu țigarete și produse din tutun.

Activitățile derulate de polițiști au constat în verificarea a 12 operatori economici din domeniul alimentației publice în unități de tipul hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante și baruri, pe raza municipiilor Sighetu Marmației și Baia Mare, precum și comunele arondate.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 252 din 2003 privind registrul unic de control și ale O.U.G. 28 din 1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor a fost de 12.000 de lei.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice vor continua activitățile specifice pentru diminuarea criminalității economice în raza de competență.

Te-ar putea interesa si

Despre comunitatea de evrei din Lăpuș

Redactie

EDUCAŢIE: Absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, șefii promoției 2021, au fost premiați

Redactie

Mobilizare SIDEPOL pentru colegii de la frontieră și refugiați!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.