Important

Jandarmeria Maramureș, la Bursa Locurilor de Muncă 2024

Specialiști din cadrul Serviciului Resurse Umane a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș au participat astăzi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de A.J.O.F.M. Maramureș.
În cadrul acestui eveniment, colegii noștri au oferit informații cu privire la modalitățile de încadrare în Jandarmeria Română, dar și la posibilitățile de înscriere la școlile de subofițeri jandarmi.

Tinerii au putut afla ce presupune o carieră de ofițer sau de subofițer în Jandarmerie, care sunt pașii de urmat pentru a deveni jandarm și ce condiții trebuie îndeplinite.

Persoanele interesate să vină în rândurile noastre au fost sfătuite să urmărească în permanență site-ul nostru www.jandarmeriamaramures.ro și să acceseze butonul Carieră. Acolo se pot obține informații actualizate despre posturile scoase la concurs, dar și despre condițiile de angajare sau de admitere la unitățile noastre de învățământ.


Reamintim faptul că Jandarmeria Maramureș recrutează candidați atât pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, cât și pentru Ministerul Apărării Naționale care pregătește cadre pentru M.A.I.

Prin prezența noastră la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, ne-am propus să promovăm specificul instituției noastre și să determinăm tinerii să aleagă o carieră militară în Jandarmerie.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș a devenit membru al Comunității CHARTER – European Cultural Heritage Skills Alliance (Alianța Europeană a Aptitudinilor în domeniul Patrimoniu Cultural)

Redactie

DE INTERES: Comuna Mireșu Mare a câștigat o finanțare de 10,85 milioane lei!

Vasile Dale

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.