BREAKING NEWSELECTORALE

Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare: ”Am început în forță demolarea așezămintelor informale, ilegale din Baia Mare. Am dat startul pe Pirită și continuăm!”

Așezămintele ilegale din Baia Mare trebuie să dispară, susține primarul-interimar din Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, candidatul PSD Maramureș pentru primăria municipiului reședință de județ.

”Avem programe în derulare, muncim constant pentru a-i integra în societate pe locuitorii de aici, dar nici nu putem să acceptăm astfel de focare de mizerie la nesfârșit. Unii dintre ei desfășoară chiar activități comerciale, cresc porci și cai pentru vânzare, iar mai apoi noi îi găsim la plimbare pe bulevarde. Un domn de aici avea chiar vreo 40 de porci la ultima vizită. Alți locuitori temporari ai acestor așezăminte sunt veniți aici din alte județe pentru a cerși, a fura sau a comite fel și fel de alte infracțiuni și contravenții. Lucrurile acestea sunt inacceptabile și trebuie oprite”, a arătat primarul-interimar din Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș.

În ultimele luni au fost parcurși toți pașii procedurali, s-au dat somații, iar joi dimineața s-a dat startul demolărilor pe Pirită. La acțiune au participat 79 de efective de polițiști, jandarmi și reprezentanți din toate birourile poliției locale, dar și angajații Direcției de Asistență Socială.

”Ne-am asigurat că vom acționa cu determinare, însă fără a comite abuzuri. Dacă nu intervenim cu celeritate și cu fermitate, nu vom putea niciodată să eradicăm aceste așezăminte. Ne pare rău pentru cei pe care îi afectează aceste acțiuni, mai ales pentru că există aici și familii cu copii. După cum spuneam, îi ajutăm, avem programe și proiecte prin care muncim pentru integrarea acestor minorități în societate, dar trebuie să existe voință și din partea lor. Iar primul pas este respectarea legii și a cetățenilor.

Continuăm demolările și în perioada următoare și, așa cum v-am obișnuit, vă voi ține la curent cu acțiunile pe care le demarăm”, a promis primarul interimar al municipiului, Doru Dăncuș, candidatul PSD Maramureș pentru funcția de primar în Baia Mare.

Biroul de presă al PSD Maramureș
CMF: 21240002

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: TREI BARBATI AU MURIT INTR-O CISTERNA CU BERE. SOFERUL TIR-ULUI ESTE DIN MARAMURES (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Răfuială în stradă la Sighetu Marmației. Două persoane au fost rănite

Vasile Dale

Omerta celor de la Protecţia Copilului. Cum a fost trecut sub tăcere un caz de abuz sexual dintr-un centru de plasament asupra unei fetițe de doar 11 ani

Vasile Dale

2 mesaje

Dani mai 17, 2024 at 3:58 pm

A găsit Doru Dancus rezolvare la pungile de sărăcie din oraș lol

Raspunde
gheorgheaflinchii de pe deal mai 18, 2024 at 10:04 pm

Mai Dancus, dute si bate-ti coasa ca numa vorbe goale iti ies din gura, la fiecare 2 vorbe, 4 sunt minciuni gogonate! Fa bine si ia-ti o camera langa Cake si ramaneti amandoi acolo pana cand v-om chema noi, adica niciodata!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.