BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara CodruluiTara Lapusului

FOTO: Două mașini s-au ciocnit la Ariniș. O persoană rănită. Mașină în decor și la Cernești

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean Baia Mare – Zalău, în zona complexului piscicol Ariniș.

Conform primelor informații o persoană a fost rănită, din fericire nefiind încarcerată. La fața locului intervin pompierii militari și echipajul SMURD de la stația Fărcașa.

Impactul dintre cele două vehicule a fost violent iar una dintre mașini a fost proiectată în șanț.

Polițiștii rutieri din Ulmeni sunt la fața locului efectuând cercetări.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 19.05.2024, ora 18:02, Poliția orașuluiUlmeni a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în afara localității Ariniș a avut loc un accident rutier cu victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat că o tânără de 24 ani, domiciliată în comuna Cicârlău, care conducea un autoturism pe D.J. 108D, între localitățile Băsești și Ariniș, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, al cărui șofer ar fi intenționat să vireze la stânga și aintrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat în șanțul de pe partea stânga.

La volanul autoturismului acroșat se afla un tânăr de 22 ani, domiciliat în comuna Oarța de Jos. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 21 ani, pasager. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răsturnat la Cernești

Un alt eveniment rutier s-a produs astăzi dimineață pe DN18B pe raza localității Cernești. Acolo un autoturism a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în decor. Nu au fost persoane încarcerate. Echipajele medicale și ale pompierilor de la Târgu Lăpuș au intervenit la accident.

Te-ar putea interesa si

 51 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în acest weekend. Un tânăr din Chiuzbaia beat și drogat a lovit două mașini parcate

Vasile Dale

TRAGEDIILE CONTINUA IN MARAMURES – PIETON ACCIDENTAT MORTAL LANGA POLITIA TAUTII MAGHERAUS (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FUG DE ÎNROLARE: 12 cetățeni ucraineni depistați la granița Maramureșului cu Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.