BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

VIDEO: Maramureșeanul ucis pe o autostrada din Belgia va fi astăzi condua pe ultimul drum

Astazi va fi ingropat maramureseanul care a murit pe o autostrada din Belgia dupa ce 5 tineri (2 minori) au aruncat un capac de la canalizare de pe un pod.

Se pare că niste tineri aflați pe podul care trece peste autostradă au atârnat capacul de canalizare cu o curea deasupra șoselei de mare viteză și au așteptat să treacă un vehicul. Când acest lucru s-a întâmplat s-a petrecut tragedia.

„Mai mulți indivizi au aruncat capacul de canalizare de pe acest pod. Din păcate acest capac de canal a căzut în dreptul cabinei, a perforat parbrizul și l-a ucis pe șofer”, notează o publicație belgiană.

Șoferul român în vârstă de 50 de ani a murit pe loc. Partenera lui, care se afla în dreapta, a avut prezenta de spirit și a oprit în siguranță vehiculul.

Va fi condus pe ultimul drum de colegii de tir veniti de prin Europa.

Citeste si:

https://vasiledale.ro/2024/05/13/trei-tineri-si-doi-minori-au-fost-arestati-sunt-principalii-suspecti-in-uciderea-maramureseanului-care-conducea-un-tir-pe-o-autostrada-din-belgia

Te-ar putea interesa si

INCENDIU: O autoutilitară a luat foc la Ulmeni (FOTO)

Vasile Dale

Fugarul Cherecheș va fi dus la închisoarea Stadelheim din München. Adolf Hitler a fost închis aici

Vasile Dale

ACCIDENT MORTAL ÎN JUDEŢUL SĂLAJ: Cine sunt victimele care şi-au pierdut viaţa: soţul avea 30 de ani, soţia, din Maramureş, 31 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.