Important

SIGURANȚĂ ÎN MEDIUL ONLINE: Săptămâna prevenirii criminalității

Pe tot parcursul acestei săptămâni, polițiștii participă la sesiunile desfășurate în cadrul Conferinței Internaționale de Comunicări Științifice XGEN 2024.

Interesați de promovarea unor mesaje privind pericolul înșelăciunilor în mediul online, polițiștii prețuiesc în mod deosebit parteneriatul cu Centrul Universitar Nord Baia Mare, apreciind conferința științifică XGEN 2024 ca o pârghie eficientă prin care se atrage atenția asupra măsurilor de autoprotecție și implicit asupra prevenirii victimizării.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a răspuns cu plăcere invitației de a participa la deschiderea oficială a conferinței, care a avut loc la începutul acestei săptămâni în Aula Universității, alături de polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Printre cele 190 de lucrări științifice susținute de reprezentanți de la peste 20 de universități și institute de cercetare din România și U.E,  se regăsește și lucrarea de specialitate a comisarului șef de Poliție Alexandru Burian din cadrul Serviciului Comunicații și Informatică, privind pericolul înșelăciunilor din domeniul investițiilor la bursă și în cryptomonede.

Felicitări echipei organizatorice pentru efortul depus în realizarea evenimentului științific!

Te-ar putea interesa si

FOCARE ÎN MARAMUREŞ: echipa de fotbal Minaur – 11 cazuri confirmate. Centrul privat de îngrijire persoane vârstnice Baia Sprie – 30 de cazuri, Primăria Sighetu Marmaţiei – 7

Redactie

În Maramureş continuă acțiunea FOC DE ARTIFICII

Redactie

ŞOMCUTA MARE: Un tânăr de 23 de ani, fără permis, a furat o maşină de pe strada Mireşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.