BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

PERCHEZIȚII ÎN SATU MARE ȘI BIHOR: Fost poliţist de frontieră din Maramureş, arestat după ce a incendiat o maşină

Un bărbat de 28 de ani, fost polițist de frontieră în Maramureș, a fost arestat, vineri, sub acuzația de distrugere prin incendiere. Un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele tânărului care, potrivit portalului instanțelor, se numește Daniel Ionuț Feher şi este din Maramureş. Bărbatul a fost reținut cu o zi înainte, în urma a trei percheziții pe care le-au făcut polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în județul Satu Mare și Bihor, informează bihon.ro

”Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 15 aprilie, în jurul orei 4:20, acesta (Daniel Ionuț Feher – n.red.) ar fi spart geamul unui autoturism, parcat pe o stradă din Oradea și, prin aruncarea unei substanțe inflamabile în interior, ar fi incendiat autoturismul care a fost distrus total în urma incendiului”, se arată într-o informare a Poliției Bihor.

„Incendiul a fost stins în mai puțin de 10 minute, pompierii salvând din calea flăcărilor un alt autoturism parcat în imediata proximitate”, a transmis, la acel moment, purtătorul de cuvânt ISU Bihor, locotenent-colonel Camelia Roșca.

În urma perchezițiilor domiciliare de joi, polițiștii au descoperit atât autoturismul pe care Feher folosit de acesta la comiterea faptei, cât și alte probe. Anchetatorii au fost sprijiniți de criminaliștii bihoreni și de colegii de la Investigații Criminale Satu Mare, dar și de luptătorii de Acțiuni Speciale din cele două județe. În acțiune au fost implicați și specialiștii Unității Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Oradea și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului”, se mai arată în informarea IPJ Bihor. (SURSA: bihon.ro)

Ce spune instanța

FEHER DANIEL IONUŢInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată în dosar nr. 2037/125/P/2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. În temeiul art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 al. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Feher Daniel Ionuț, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. 4 Cod Penal, pe o durată de 30 zile, de la 24.05.2024 până la 22.06.2024 inclusiv.

Respinge cererea inculpatului Feher Daniel Ionuț privind luarea măsurii preventive arestului la domiciliu. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare.

Inculpatul a contestat măsura arestării preventive la instanța superioară.

Te-ar putea interesa si

PRIMARUL DIN BORŞA, APEL CĂTRE AUTORITĂŢI: “Vreau să trimit autocare după românii blocați în Italia. Fac apel la autorități să nu îi abandoneze”

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: A dat spargere dupa spargere în Baia Sprie

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident grav la Poienile de Sub Munte. Intervin patru echipaje medicale (galerie foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.