ELECTORALE

Doru Dăncuş: „Vom realiza kilometri întregi de piste de biciclete conforme în Baia Mare! Încurajăm mersul cu bicicleta și folosirea mijloacelor de transport ecologice”


De 1 iunie, am participat la unul dintre evenimentele de tradiție din orașul nostru: „1 iunie – Părinți și copii pe biciclete”, organizat de Maramureș Bike și Hope and Homes for Children. Manifestarea are ca scop principal încurajarea băimărenilor să folosească mijloace de transport ecologice.

Am decis anul acesta să mă alătur și eu „convoiului” format din sutele de bicicliști și le mulțumesc organizatorilor pentru invitație, în special fostului meu coleg din liceu, Adrian Teaciu. Am pedalat prin întreg orașul cea mai bătrână bicicletă a competiției, un Tohan din anii 1950 și mi-am adus aminte de vremurile copilăriei, în care bicicletele erau „Ferrari-urile” pe care ni le doream cu toții.

Îmi doresc ca Baia Mare să evolueze într-o direcție bună, iar mobilitatea urbană sustenabilă este una dintre necesitățile pe care trebuie să le îndeplinim. Muncesc deja alături de colegii mei din Primărie, alături de echipa #PSD, viitorii consilieri locali ai municipiului Baia Mare, la proiecte care să sprijine concret acest demers. Printre cele mai importante se numără reabilitarea bulevardelor. Avem nevoie de piste de biciclete reale, conforme, în Baia Mare. În planul de reabilitare a bulevardelor avem incluse construirea a peste 12 kilometri de piste de biciclete, iar acesta este doar primul pas. Avem nevoie de o rețea de piste de biciclete în întreg orașul, interconectate, iar acest obiectiv este unul din cele pe care vreau să le atingem în următorii ani!

CMF: 21240002

Te-ar putea interesa si

Cornelia Negruț a fost aleasă vicepreședinte PSD pe Domeniul Economic

Redactie

Ziua Internațională a Conștientizării Autismului marcată prin fapte în Maramureș, la  Althera, unicul centru de terapii alternative din România

Vasile Dale

COMUNICAT PNL MARAMUREŞ: Decidem viitorul Europei în România!

Redactie

3 mesaje

Cetateanul iunie 2, 2024 at 4:48 pm

Foarte bine, sa se faca . Dar biciclistii nu au ce sa caute pe trotuare . Mentionez ca si eu sunt biciclist si mi se pare periculos si lipsit de bun simt sa fac slalom printre seniori si copilasi ! Cine vrea sa se deplaseze mai rapid sa-si asume riscul inerent …

Raspunde
Bm iunie 2, 2024 at 6:45 pm

Mda. Daca iar e o linie galbena amarata prin mijlocul trotuarului, ma p¥$ pe ea. Eu unul nu mai pun botul.

Raspunde
mo iunie 2, 2024 at 10:47 pm

pai cum bossule, intri prin alunecare si de rosu la sefu tau Cere cash si actualii consilieri locali, insinuezi ca liniile alea galbene de le-ati trasat erau doar asa, sa mai mance gura cuiva ceva? poate tot ceva coleg de liceu.. repetentii clasei sau cum? meri ascunde-te ca te faci de tot rasu, si mai vrei 4 ani sa ne areti cat de incompetent poti fi.. tu si restul din CL…meretz la gara aia infecta de-o fost inchisa…administratorii coorului nespalat..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.